TIBERIU TROIA

BETA – Prezentarea gamei – modele 2015

BETA – încă o marcă de motociclete care și-a făcut apariția în toamna anului 2014 pe piața românească, săracă, atipică, dar pretențioasă.

Nu știu dacă cei care hotărăsc destinele acestei mărci și-au dat seama ce noroc a dat peste ei, avându-l pe Florian Pop ca principal susținător al produselor lor în România.

După o accidentare teribilă suferită în timpul unei competiții și o recuperare îndelungată, care a urmat și încă nu s-a încheiat, Florian, care este poate cel mai mare talent al motocrosului românesc, a hotărât să se implice în promovarea noilor modele BETA.

În evenimentul organizat pentru lansarea modelelor 2015, am avut ocazia să încerc câteva motociclete diferite și, trebuie să recunosc, sunt produse la cele mai înalte standarde ale industriei moderne și se comportă lafel de bine ca motocicletele japoneze, mult mai cunoscute și răspândite.

rsz_prezentare_gama_beta

Alex Zeres in timpul filmarilor, intr-un peisaj de basm romanesc.

Este posibil ca unul dintre factorii decisivi în succesul mărcii BETA să fie chiar prezența lui Florian Pop, unul dintre puținii piloți români care au fost invitați să participe la cursa indoor de la Paris-Bercy. Prin experiența și profesionalismul lui, el poate reprezenta un mare plus și, alături de toți prietenii săi, îi urez mult succes.

Material prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii “La volan” din noiembrie 2014.

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*