TIBERIU TROIA

Salonul Auto Moto – POVESTI CU MOTOARE vom fi acolo, in standul SLOWRIDERS

Salonul Auto Moto a fost anuntat de ceva vreme, nu este o noutate, dar, intre timp, organizatorii in parteneriat cu Slowriders au revizuit oferta facuta vizitatorilor motociclisti.

salonul auto moto

1. Daca vii pe motor primesti ACCES LIBER pentru tine si un insotitor, in valoare de 40 lei, la Salonul Auto Moto.

2. Daca vii pe motor primesti mici si bere (fara alcool) din partea casei, iar insotitorul sau insotitoarea poate primi bere cu alcool.

3. Concurs BEST CUSTOM BIKE.

4. Iti poti expune GRATUIT motorul intr-o zona special dedicata, in cazul in care doresti sa il vinzi. Organizatorii se vor ocupa de restul. Accesul Moto se va face in zilele de sambata si duminica din Piata Unirii prin Bdul. Unirii.

5. Poti face parte pentru prima data in acest an din PARADA MOTO, la care te rugam sa te inscrii din timp, respectiv pana pe 30 martie a.c. la beatrice.radu@sam.ro.
SlowRiders isi va aduce aportul la acest moment spectaculos cu experienta dobandita in ultimii 3 ani. SlowRiders si SAM promoveaza si responsabilitatea motociclistilor in trafic, sloganul campaniei fiind transformat din „Soferi, atentie la motociclisti” in „Motociclisti, fiti responsabili”.

6. Motociclistii SLOWRIDERS pregatesc o serie de concerte cu trupe grele din industria Rock. Printre ele Bucovina, Altar şi Zob sunt doar cateva dintre numele care vor incinge atmosfera la aceasta editie a Salonului Auto Moto, in zile de sambata, 4 aprilie, si duminica, 5 aprilie.

7. La SAM se va crea o zona speciala tip terasa dedicata exclusiv motociclistilor, TERASA MOTO.

salonul auto moto

Salonul Auto Moto 2014

Suficiente motive sa petreceti cateva ore in atmosfera specifica motoarelor si, de ce nu, sa ne vizitati in standul SLOWRIDERS.

Si ca sa nu venim cu mana goala, va vom aduce in acelasi stand si motocicleta lui Mos Pedala, pe care am prezentat-o cu ceva vreme in urma, motocicleta construita de plictiseala.

Motoreta lui Mos Pedala dupa primele 40 zile de lucru

Motoreta lui Mos Pedala dupa primele 40 zile de lucru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*