TIBERIU TROIA

Suzuki SERT a lansat motocicleta pentru EWC (Endurance World Championship)

Cu siguranta cea mai titrata echipa din Campionatul Mondial de Anduranta EWC, Suzuki SERT este invingatoare in nu mai putin de 7 editii din ultimii 10 ani.

EWC

Ne apropiem cu pasi mari de inceputul sezonului de curse de anduranta, prima etapa avand loc pe 18 aprilie la Le Mans, vestita cursa Bol d’Or, etapa la care Suzuki SERT isi doreste o reintrare in forta.
EWCCelor doi veterani ai echipei, Vincent Philippe si Anthony Delhalle, li se va alatura mai tanarul Etienne Masson, provenit din echipa Junior Team LMS.
EWCMasson, este invingatorul clasei Superstock a Cupei Mondiale de Anduranta editia 2014 si se pare ca a fost cea mai buna alegere pentru Suzuki, care a terminat Campionatul Mondial de Anduranta de anul trecut pe locul 2.
EWCPrimii doi piloti ai echipei sunt niste adevarate legende ale acestei discipline sportive, Vincent Philippe fiind de 8 ori Campion Mondial EWC, Anthony Delhalle avand si el 2 titluri in palmares, de 3 ori castigator al Cupei Mondiale, Campion Superbike al Qatar-ului, invingator la Bol d’Or la diferite clase de concurs.
EWCGrafica aleasa pentru motocicleta 2015, GSX1000R, este inspirata de motocicleta echipei Suzuki ECSTAR MotoGP si vom avea ocazia sa admiram motocicleta si echipa, pentru ca Eurosport va transmite in direct aspecte de la cursa EWC.

Sursa: Suzuki Racing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*