TIBERIU TROIA

Chiar dacă Harley on Tour a trecut, vă aduc aminte cum a fost în 2014

H-D on tour.5 (2)

Camionul Harley-Davidson a fost în România şi anul acesta dar, pentru că nu toată lumea a participat la Harley on Tour 2014, vă aduc aminte cum a fost anul trecut.

Iubită din tot sufletul, sau detestată de fanii motoarelor japoneze, firma Harley-Davidson este singurul producător care îşi răsfaţă clienţii cu motoare pentru teste, oferind mai multe modele la alegere.

Un camion în care se află peste 20 modele diferite umblă pe drumurile Europei şi pune la dispoziţia celor interesaţi ultimile creaţii ale producătorului American.

harley on tour

Pentru că vremea permite ca acest eveniment să se desfăşoare pe durata a 7-8 luni pe an, numai vreo 30 de dealeri Harley-Davidson din Europa pot organiza sesiunea de teste pentru motocicliştii interesaţi, iar dealerul din Bucureşti a reuşit să facă asta în ultimii câţiva ani.

După părerea mea, în anul 2015 nu se mai poate cumpăra o motocicleta, mai ales dacă e noua şi destul de scumpă, fără să vezi cum merge. A trecut epoca vânzărilor de motoare arătând poze şi afişe, acum ele trebuie testate.

Chiar dacă nu vreţi să cumpăraţi o motociclet

.ă Harley-Davidson, un test vă completează experienţa pe două roţi şi vă ajută să vă formaţi o părere personală despre un anumit tip de motocicletă.

harley on tour

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii “La Volan” din 7 iunie 2014

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.