TIBERIU TROIA

Interviu Emanuel Gyenes – despre planurile lui din acest sezon

La începutul sezonului 2015 l-am întâlnit pe Emanuel Gyenes la o expoziție de motociclete din Bucureşti şi nu puteam să scap ocazia să-l salut şi să-l ţin puţin de vorbă.

Emanuel-Gyenes-Mani-Dakar-2015

Chiar dacă Mani a reuşit de două ori să obţină titlul la o categorie a legendarei competiţii Dakar, care nu mai e de mult nici Paris, nici Dakar, el a rămas acelaşi băiat modest, comunicativ şi nu refuză niciodata o discuţie.

Proaspăt învingător la clasa Maraton, locul 9 la amatori (amatori sunt consideraţi toţi cei care nu sunt membri ai unei echipe de uzină) şi locul 21 la general, Emanuel Gyenes se pregăteşte pentru ediţia următoare a vestitului raliu, iar până atunci intenţionează să participe şi la alte concursuri.

Să vedem ce pregăteşte Mani în perioada următoare.

Nu pot să închei scurta poveste fără să amintesc de unul dintre pasionaţii acestui sport, care a făcut mari eforturi de toate felurile, fără să aştepte recunoaştere, sau beneficii şi care a rămas omul cu mult bun simţ, pe care îl cunosc de vreo 30 ani – Marcel Butuza.

Emanuel Gyenes si Marcel Butuza la Dakar 2015

Emanuel Gyenes si Marcel Butuza la Dakar 2015

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii La Volan din 2 mai 2015.

Dacă nu aţi văzut toate materialele postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de FB, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube – https://www.youtube.com/tiberiutroia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*