TIBERIU TROIA

Reportaj Romaniacs – partea a 2-a (scurt interviu Jonny Walker)

În prima parte a reportajului l-am felicitat pe Emanuel Gyenes pentru locul secund obţinut în etapa Prolog şi trebuia să vorbesc şi cu câştigâtorul ediţiei 12, Jonny Walker.

Jonny Walker

Cu Florian Pop la cortul de asistenta al echipei Beta

Nu puteam să trec pe lângă standul echipei Beta România fără să-l salut pe prietenul meu Florian Pop, coordonatorul echipei tehnice.

Asistat şi chiar ajutat de cei doi fii, Denis şi Raul, Florin şi-a pus întreaga pricepere şi expertiză la dispoziţia piloţilor din alte ţări veniţi să concureze pe motociclete Beta, flota de motociclete care se afla sub obladuirea sa fiind de-a dreptul impresionantă, la fel ca şi întreaga prezenţă a firmei Beta.

Jonny Walker

Cu Philipp Bertl langa cortul echipei Beta

Surpriza mare a fost performanţa obţinută de unul dintre piloţii săi, Philipp Bertl, care a terminat etapa Prolog pe locul 10 la clasa Gold, rezultat spectaculos pentru un nou venit, mai ales având în vedere compania selectă. La final, Philipp a terminat pe locul 13 în clasamentul general.

Era normal să încerc să-i smulg un scurt interviu şi câştigătorului etapei Prolog şi a competiţiei la general, Jonny Walker, dar nu era sigur că voi şi reuşi.

Am fost norocos şi l-am prins imediat după terminarea probei, astfel încât nu a apucat să-şi scoată nici măcar casca şi mi-a spus câteva cuvinte.

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii La Volan din  25 iulie 2015.

Dacă v-a plăcut, mai jos sunt si alte articole despre Romaniacs

Romaniacs 2015 s-a terminat. Să ne amintim momentele deosebite şi să ne pregătim pentru spectacolul din 2016.

Album foto Romaniacs 2015 – “Momente dificile”

Fotografii Romaniacs 2015 – album foto ”În noroi”

Romaniacs Sibiu 2015 – album foto “În apă”

Romaniacs 2015 – album foto “Sibiu în sărbătoare”

Reportaj Romaniacs – partea 1

Dacă nu aţi văzut toate materialele postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube – https://www.youtube.com/tiberiutroia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*