TIBERIU TROIA

Aruba.it Ducati a anunţat prelungirea contractelor cu Chaz Davies şi Davide Giuliano în WSBK

Aruba.it

Vestea prelungirii contractelor nu este o surpriză, piloţii echipei Aruba.it înregistrând rezultate foarte bune în sezonul 2015.

Aruba.it

Chaz Davies

Cu trei etape înaintea finalului Campionatului Mondial de Superbike, Chaz Davies ocupă locul secund în clasamentul general, reuşind în acest sezon 4 victorii şi alte 10 podiumuri, într-o ediţie dominată de reprezentanţii echipei oficiale Kawasaki.

Aruba.it

Marele succes repurtat de Chaz, datorat unei evoluţii constante de-a lungul întregului an, este reprezentat de prima victorie pentru modelul Panigale R şi devansarea Campionului Mondial în exerciţiu, Tom Sykes, care, înainte de începerea competiţiei, era cotat cu prima şansă la titlu.

Aruba.it

Davide Giuliano

Colegul sau de echipă, Davide Giuliano, a avut un parcurs complet diferit faţă de Chaz Davies, suferind două accidentări serioase, în testele desfăşurate la Phillip Island şi cursa a doua de la Laguna Seca, incidente care s-au soldat cu fracturi la coloană, Giuliano luând startul doar în 10 din cele 26 manşe ale sezonului.

Aruba.it

Cu toate că a avut numeroase etape în care nu a putut concura şi a fost înlocuit de Troy Bayliss la începutul sezonului şi de Michele Pirro după cea de a doua accidentare, Giuliano s-a bucurat de încrederea managementului echipei, care au anunţat continuarea parteneriatului cu pilotul italian atât de greu încercat.

Aruba.it

Decizia luată de conducerea echipei Aruba.it de a continua colaborarea cu cei doi piloţi face mai uşoară sarcina echipei, care va putea beneficia de experienţa acumulată de-a lungul ultimilor doi ani petrecuţi în aceeaşi formulă.

 

Sursa: Ducati Corse

Dacă nu aţi văzut toate materialele postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de FB, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube – https://www.youtube.com/tiberiutroia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*