TIBERIU TROIA

Monster 1200 R, cel mai puternic model naked produs de Ducati a fost lansat oficial azi

Monster 1200 R

Monster 1200 R nu este cel mai puternic naked de pe piaţă, nu este cea mai puternică motocicletă produsă de Ducati, dar are un parfum aparte.

Având un plus de 20 CP, cu greu putea fi egalat ca putere şi manevrabilitate, dar nu toate pot fi campioane în acelaşi timp.

 Monster 1200 R

Ducati rămâne Ducati şi, pentru un anumit segment de piaţă, Ducati Monster 1200 R nu poate fi înlocuit de nimic, indiferent de plusuri şi minusuri, cu atât mai mult de KTM.

160 CP la 9250 rpm, masă de 160 kg la gol, ampatament 1509 mm, acestea sunt principalele caracteristici care fac din Monster 1200 R o motocicletă puternică, rapidă şi manevrabilă.

Monster 1200 R

Fanii KTM nu vor fi convinşi de Monster, ducatistii vor fi vrăjiţi de noul model.

Adevăratele impresii tehnice vor apare în momentul în care motocicleta va putea fi testată şi comparată cu celelalte modele din aceeaşi categorie.

Monster 1200 R

Până atunci, Monster 1200 R completează marea familie Ducati şi se anunţă un posibil succes comercial.

Filmul de prezentare mai jos.

Monster 1200 R

Sursa: Ducati

Dacă nu aţi văzut toate materialele postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de FB, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube – https://www.youtube.com/tiberiutroia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*