TIBERIU TROIA

Ştire de ultima oră: Marc Marquez şi-a fracturat un deget de la mâna stanga şi a fost operat azi dimineaţă (miercuri 30 septembrie)

Ca şi cum nu ar fi avut până acum unul dintre cele mai ciudate sezoane, plin de gafe, Marc Marquez a căzut la antrenament, alegându-se pentru a doua oară în acest an cu o fractură la acelaşi deget de la mâna stângă.

Marc Marquez

De data aceasta, un antrenament pe mountain bike i-a încurcat planurile campionului, accident în urma căruia a fost operat în dimineaţa acestei zile la Institutul Dexeus din Barcelona.

Dr. Mir, medicul ortoped care îi tratează pe toţi piloţii spanioli, i-a montat o plăcuţă din titan pentru fixarea celui de-al cincilea metacarpian (unul din oasele degetului mic).

În prima parte a sezonului, înaintea cursei de la Jerez, într-un antrenament de dirt track, Marc Marquez şi-a fracturat alt os al aceluiaşi deget de la aceiaşi mână.

Marquez a anunţat că va începe imediat exerciţiile de recuperare şi intenţionează să facă deplasarea în Japonia, pentru etapa de la Motegi, care este urmată de alte două curse organizate în Australia, la Phillip Island şi la Sepang.

Marc Marquez

Marc Marquez cu dr. Mir

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*