TIBERIU TROIA

Prezentarea noilor modele 2016 la Harley-Davidson Bucureşti – partea 1-a

Harley-Davidson Bucureşti ne-a invitat acasă, ne-a prezentat noile modele 2016 şi, pentru asta, porţile au fost deschise pentru toţi iubitorii de motoare.

Modele 2016

De obicei, dealerii auto obişnuiesc să organizeze evenimente prin care încearcă să atragă noi clienţi, prezentând modelele nou apărute pe piaţă.

Lucrând vreo 10 ani în firme care vindeau şi maşini pe lângă motociclete, am participat de multe ori la astfel de manifestări.

La nici unul dintre ele nu era nimic deosebit, în afară de faptul că se găseau fursecuri şi sucuri pentru toată lumea, la discreţie. Bucuria personalului – gustări moacă…

La Harley-Davidson nu a fost acelaşi lucru, chiar dacă gustările erau acolo, pentru că s-au adunat mulţi prieteni, chiar am avut impresia că se adună o familie.

A fost ca la cele mai multe adunări de motociclişti la care am participat.

modele 2016Toată lumea discuta de-ale noastre, modelele noi au fost comentate, analizate, lăudate, sau criticate, pe scurt a fost încă un pretext pentru o sâmbătă de motociclism teoretic, aşa cum şade bine la sfârşit de sezon.

Am venit împreună cu prietenii de la emisiunea La Volan şi am încercat să arătăm şi celor care nu au putut ajunge în acea sâmbătă, ce noutăţi ne-a pregătit Harley-Davidson pentru sezonul următor.

În prima parte a materialului discut cu Marcel despre cele două noi modele 2016 din gama Sportster, Iron 883 şi Forty-Eight, după care analizăm noul Heritage Softail Classic.

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii La Volan din  24 octombrie 2015.

Prezentarea continuă în partea a doua.

Dacă nu aţi văzut toate materialele postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de FB, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube – https://www.youtube.com/tiberiutroia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*