TIBERIU TROIA

Porţi deschise la Harley-Davidson Bucureşti – sâmbătă 17 octombrie – prezentarea modelelor 2016

Harley-Davidson Bucureşti ne invită acasă, ne prezintă noile modele de anul viitor şi ne aşteaptă cu porţi deschise pe toţi iubitorii de motoare.

porţi deschise

Showroom Harley-Davidson Bucureşti

A devenit tradiţie ca Harley-Davidson să-şi prezinte motoarele viitorului sezon tuturor pasionaţilor din întreaga lume.

În toate magazinele de pe toate continentele, Harley-Davidson a trimis câte ceva din noile modele, unele dintre acestea fiind noutate absolută, altele modele cunoscute, dar serios revizuite.

porţi deschise

Heritage Softail Classic 2016 model 2016

Unicul dealer din România, Harley-Davidson Bucureşti, şi-a făcut un obicei din a aduce camionul cu motociclete în fiecare vară, eveniment în cadrul căruia toata lumea poate testa peste 20 de modele din toate familiile produse de H-D şi din întâlnirea cu motocicliştii de toate felurile, clienţii şi prietenii, în cadrul evenimentului de toamnă – porţi deschise, în care sunt prezentate noile modele.

porţi deschise

Iron 883 model 2016

De data aceasta noile apariţii sunt două modele cunoscute din gama Sportster, serios revizuite, Iron 883 şi Forty-Eight, un motor nemuritor din gama Softail, Heritage Classic şi un Touring lansat recent, Street Glide Special.

porţi deschise

Street Glide Special model 2016

Aşadar, sâmbătă 17 octombrie 2015, iubitorii de motociclete sunt aşteptaţi la showroom Harley-Davidson Bucureşti, situat pe Șoseaua București-Ploiești 42-44, unde porţi deschise vor fi între orele 10.00 – 16.00.

porţi deschise

Şi, pentru că vremea se strică şi începe să ne fie dor de vară, trebuie să ne pregătim de sezonul de motociclism teoretic, în care discuţiile legate de moto vor înlocui plimbările lungi, aşa că vă voi prezenta în postări viitoare, noutăţile apărute în gama Harley-Davidson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*