TIBERIU TROIA

Prezentare Harley-Davidson Heritage Softail Classic 2016

Heritage Softail Classic, unul dintre cele mai longevive modele ale gamei Softail este modificat pentru 2016 şi se afla în magazinul din Bucureşti.

Heritage Softail Combinând aspectul unui touring retro cu performanţele unui Softail modern, Heritage Softail Classic cumulează atitudinea unui cruiser clasic cu comfortul oferit de motocicletele moderne de touring.

Principalele îmbunătăţiri ale modelului 2016 sunt motorul High Output Twin Cam 103 (1690 cc) şi noul cruise control electronic, pe lângă care au fost aduse modificări de detaliu.

Heritage Softail

Pe genţile laterale din piele au fost montate nişte embleme noi, care au acelaşi motiv decorativ cu cele de pe lateralul şeii şi de pe protecţia de piele a rezervorului.

Pentru a păstra mult timp aceeaşi formă, fără să fie alterată de timp şi ploaie, genţile laterale au fost modificate şi au fost echipate cu un nou sistem structural interior metalic şi o nouă prindere, iar motocicleta a păstrat câteva piese componente care o definesc.

Heritage Softail

Se regăsesc spătarul pentru pasager, parbrizul bogat, care transformă cruiserul de bulevard într-un adevărat touring printr-o instalare rapidă, aripa de faţă care îmbracă anvelopa şi roţile cu spiţe cu butucul mascat.

Pe lângă Iron 883 şi noul Forty-Eight, Heritage Softail Classic 2016 poate fi văzut în showroom Harley-Davidson Bucureşti, fiind prezentat la evenimentul Porţi deschise organizat cu două luni în urmă.

Heritage Softail

Fisa tehnica a motocicletei Heritage Softail Classic aici.

Dacă nu aţi văzut toate materialele postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de FB, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube – https://www.youtube.com/tiberiutroia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*