TIBERIU TROIA

Kawasaki ZX-6R 636 standard vs ZX-6R modificat – Prezentare video – partea 1-a

Kawasaki ZX-6R 636 standard şi ZX-6R cu modificări pentru circuit – am încercat să aflăm care sunt diferenţele, avantaje şi dezavantaje.

kawasaki ZX-6R

Încercam de mult să fac un test comparativ între două modele de motociclete apropiate, ca să se vadă diferenţele dintre una nemodificată, aşa cum a făcut-o mama-fabrică şi una pe care pilotul o modifică pentru circuit, potrivit posibilităţilor financiare şi experienţei personale.

Nu aş fi putut s-o fac fără ajutorul nepreţuit a prietenului Maşinuţă, nu pentru că m-a însoţit pe pistă, ci pentru că el a fost maestrul de ceremonii, cele două modele Kawasaki ZX-6R fiind  puse la dispoziţie de proprietari datorită prezenţei lui acolo, o adevărată garanţie pentru cei care îl cunosc.

Personal am considerat încercarea ca fiind o reuşită şi, cu excepţia faptului că în partea a doua am scăpat-o prea mult pe detalii tehnice, filmul de mai jos ar trebui să fie interesant pentru motocicliştii de toate nivelurile, începători, sau experimentaţi.

Testul detaliat a fost publicat în revista Auto Motor şi Sport şi postat aici.

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii La Volan din 5 decembrie 2015.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

kawasaki zx-6r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*