TIBERIU TROIA

Ducati draXster – Un nou concept prezentat la expoziţia de la Verona

În manifestarea deschisă azi, Ducati prezintă ultima creaţie a centrului propriu de design – Ducati draXster

Ducati draXter

Expoziţia de motociclete de la Verona, una dintre manifestările de profil devenite tradiţionale, evoluează an de an, devine tot mai importantă şi producătorii de motociclete folosesc acest prilej pentru a prezenta noi modele.

Ducati nu face excepţie şi a dezvelit în această dimineaţă noul concept Ducati draXster, omagiu adus motocicletelor folosite în cursele de acceleraţie.

Ducati draXter

Folosind ca platformă noul XDiavel, prezentat la EICMA 2015, designerii firmei au reuşit o nouă bijuterie, chiar dacă Ducati draXster este numai o demonstraţie şi nu are viitor comercial, aşa cum sunt toate motocicletele concept.

Numărul 90 de pe caroseria motocicletei simbolizează cei 90 de ani de existenţă pe care îi împlineşte Ducati în acest an, iar pe motocicletă sunt instalate câteva elemente tipice motocicletelor inspirate din cursele desfăşurate pe un sfert de milă.

Ducati draXter

Roţi late cu anvelope pe măsura, suspensii şi frâne performante, similare celor folosite pe modelele sportive Panigale şi o evacuare agresivă.

Mai jos este filmul promoţional produs de Ducati.

Foto: Ducati

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*