TIBERIU TROIA

Mani Gyenes – interviu dat la sosirea pe aeroport, venind de la Dakar 2016

Interviu realizat de prietenul meu Florin Ion, comentator la Digi Sport, la sosirea echipei româneşti participante la Dakar 2015.

În sfârşit un interviu cu întrebări bine documentate, nu obişnuitele stupizenii pe care le auzi în rubricile sportive. Nici nu aşteptam altceva din partea lui Florin, poate cel mai bun comentator TV de auto-moto, om care citeşte cât pentru o redacţie întreagă.

Mani Gyenes ne împărtăşeşte din micile secrete interne, cu ce ar fi putut să îmbunătăţească un rezultat excepţional şi ne dă nişte răspunsuri care ar trebui să ne intereseze pe toţi.

Obiectivul propus, aşa cum îmi povestea Mani încă de anul trecut, când începuse să pregătească deplasarea la Dakar (chiar dacă pregătire însemna căutarea potenţialilor sponsori), a fost atins – clasarea în primii 15, ba chiar depăşit, pentru că Mani a terminat cursa de anul acesta pe locul 14.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*