TIBERIU TROIA

Prezentare echipament – Cayenne Pro – geacă produsă de Rev’It – descriere şi video

Cu 4-5 ani în urmă, Rev’It a lansat modelul Cayenne Pro, care era gândită pentru tot anul.

Noul model Cayenne Pro este o geacă pentru două anotimpuri, dar, având în vedere noul climat din România, cred că poate fi purtată din primăvară până toamna, adică trei anotimpuri.

Foarte bine ventilată, construită dintr-un singur strat, geaca permite diferite configuraţii, este echipată cu câteva accesorii destinate folosinţei adventure şi este pregătită pentru instalarea altor câteva accesorii produse de aceeaşi firmă.

Materialul de bază este Powershell 750D, care este varianta Rev’It pentru Cordura. Acest material este 100% poliamidă, este acoperit cu teflon şi a luat tot ce are mai bun Cordura: punct de topire ridicat, rezistenţă ridicată la fricţiune şi sfâşiere şi durabilitate excelentă.

cayenne pro

Geaca are 8 porţiuni de plasă din Dynatech produsă de Schoeller, bine plasate, care permit circulaţia foarte bună a aerului şi ventilare, fiind amplasate în faţă şi spate.

La coate şi umeri, în zonele în care sunt amplasate protecţiile, este folosită piele întoarsă de calitate bună, iar în zonele de contact cu pielea folositorului este folosit neopren, pentru o senzaţie plăcută.

cayenne pro

Protecţie Seesoft la spate

Nu în ultimul rând, trebuie menţionate porţiunile reflectorizante laminate aflate în faţă, pe spate şi pe mâneci.

Având în compoziţie toate aceste materiale, stratul principal al gecii este alcătuit din 87% poliamidă, 7% piele şi 6% poliester în zonele elastice.

Haina nu este impermeabilă, are căptuşeală, care nu este termică şi este compusă din 75% poliester şi 25% poliamidă.

Protecţiile incluse sunt Seeflex la umeri şi coate şi Seesoft la spate, toate fiind corespunzătoare nivelului 2 impus de CE. Componentele sistemului de protecţie au structură de fagure, sunt elastice, bine ventilate şi sunt asimetrice, fiind produse special pentru fiecare parte.

cayenne pro

Protectii Seeflex la coate si umeri

.

Modelul gecii este tipic pentru folosinţa adventure, dotat cu numeroase buzunare, cel din spate fiind tip burduf, extensibil.

La interior, în afară de căptuşeală, se găseşte un brau elastic, cu mici buzunare, care poate fi scos.

Pe exterior sunt instalate inele de fixare pentru accesorii opţionale oferite de Rev’It: protecţie cervicală Adventure, sac de hidratare de 2 litri, vestă exterioară pentru vizibilitate şi vestă interioară Challenger pentru menţinerea temperaturii.

.

Cayenne Pro este disponibilă în mai multe variante de culoare, preţul este 1540 lei şi poate fi găsită în magazinul importatorului Motor Team, din Bucureşti.

cayenne pro

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*