TIBERIU TROIA

Cristi Hrubaru ne arată ce înseamna să îţi pese – Bikers for Humanity

O iniţiativă umanitară a omului Cristi Hrubaru, susţinută de comunitatea moto, promite să fie cea mai mare acţiune a motocicliştilor din România.

Cristi Hrubaru

În ultimii ani am văzut, sau auzit, sute de acţiuni umanitare iniţiate, sau preluate din zbor de grupuri de motociclişti. Mai reuşite, sau mai stângace, unele au fost făcute din suflet, altele de ochii lumii, sau pentru că aşa e cool.

Cadouri duse orfelinatelor, asistenţă oferită azilelor de bătrâni, acţiuni pentru salvarea balenelor, sau mai ştiu eu câte astfel de evenimente, care nu m-au convins.

Personal am crezut că e mai bine să-mi fac datoria de om, fără prea multă publicitate. Mi-am luat copilul de la orfelinat, de bătrâni am grijă non-stop (mai mult decât şi-ar închipui cei care nu mă cunosc), pisici şi căţei am salvat din gunoaie cu zecile, iar mâncarea pentru ei mă costă cât un salariu minim pe economie.

Totul până am văzut mesajul filmat pe care prietenul Cristi Hrubaru l-a transmis comunităţii moto.

Cristi Hrubaru

Este prima dată când se pare că vom asista la o concentrare de forţe reală, o acţiune adevărată, care poate face mult bine, fără nici un interes ascuns, sau ambiţii mărunte.

Trebuia să apară cineva care să concentreze energiile pozitive şi oamenii care vor să facă ceva, iar Cristi Hrubaru este cel mai potrivit pentru asta.

Motociclist pasionat, carismatic şi fără ifose, Cristi este una dintre puţinele persoane publice din România care a ales să rămână un om normal şi îşi foloseşte notorietatea pentru un scop nobil.

Jos căciula prietene, ai respectul meu fără de margini, te voi sprijini din toate puterile !

Voi fi prezent necondiţionat la această acţiune, chiar dacă nu sunt implicat în nici o grupare, sau club moto.

Sunt singur, de capul meu şi voi veni cu câţiva prieteni, cei care vor dori să meargă cu mine, să dăm şi noi cu sapa pe acolo, sau să cărăm gunoiul.

Acum e momentul să arătăm forţa comunităţii moto şi, în loc să stăm la tastatură, în faţa monitoarelor, să ne strângem la Bacău pentru un strop de bine oferit altora.

Dacă evenimentul ar fi fost organizat cu o săptămână mai devreme, mi-aş fi sărbătorit cei 61 de ani de viaţă cu voi, acolo, dar aşa, voi veni cu un an mai bătrân, dar cu acelaşi entuziasm pe care îl aveam când am aflat câte roţi are motocicleta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*