TIBERIU TROIA

Harley-Davidson a lansat un nou model – CVO Pro Street Breakout

Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations (CVO)™  a produs o nouă motocicletă cu producție limitată, CVO Pro Street Breakout®, un model cu un aspect agresiv, cu finisaje de ultimă generație și materiale folosite cu o atenție obsesivă la design și detalii.

Pro Street Breakout

Motocicletele Harley-Davidson CVO sunt personalizate cu ajutorul unor componente de ultimă generație, al unor tratamente de vopsire și prelucrări ale suprafețelor exclusiviste combinate cu numeroase accesorii originale. Programul CVO este folosit frecvent pentru a introduce noi elemente și tehnici custom, iar direcția agresivă a CVO Pro Street Breakout a oferit echipei de proiectare Harley-Davidson șansa de a folosi mai multe tehnologii de finisaj noi.

„Pro Street Breakout reprezintă o nouă dimensiune a motocicletelor CVO”, a declarat Brad Richards – Styling Director Harley-Davidson. „Pro Street Breakout reproduce stilul străzii și reflectă propriile noastre gusturi, aflate în continuă schimbare. Ea asigură în continuare profunzimea detaliilor și valoare, precum și atitudinea impunătoare la care se așteaptă clientul CVO, însă în modalități diferite. Culorile sale pot fi pastelate, dar sunt și extrem de intense. Dezvoltăm finisaje alternative pentru cromul strălucitor, de exemplu suprafețe satinate, anodizate și metalizarea cromată. Breakout se încadrează perfect în această nouă direcție de stil.”

Pro Street Breakout

Unul dintre noile finisaje introduse pe modelul CVO Pro Street Breakout se numește Smoke Satin Chrome.

„Am colaborat intens cu furnizorii noștri pentru a dezvolta nuanța și profunzimea Smoke Satin Chrome și suntem primii care folosesc acest sistem în industria motocicletelor”, a declarat Dais Nagao – Senior Stylist Harley-Davidson.

„Este un finisaj cu aspect contemporan și exclusivist, dar și în culori întunecate. Am poziționat cu grijă Smoke Satin Chrome lângă o suprafață neagră, ca să creeze un efect vibrant. De exemplu, capacul superior este negru lucios, iar capacul inferior este Smoke Satin Chrome. Acesta se află lângă protecțiile eșapamentului, lângă motorul negru și tobele negre. Am folosit Smoke Satin Chrome la conductele de ulei și la fitinguri, pentru a adăuga detalii surprinzătoare”.

Pro Street Breakout

Dais Nagao – Senior Stylist Harley-Davidson

Scorched Chrome este al doilea finisaj nou utilizat în premieră pe CVO Pro Street Breakout pentru jantele custom Aggressor.

Capacele restilizate ale distribuției si ambreiajului au un aspect nou, tehnicist.

Tabla este finisată în Starfire Black sau Two-Tone White Gold Pearl/Starfire Black, fiecare cu o dungă aplicată manual de-a lungul rezervorului și al aripii spate pentru a accentua ideea de performanță a CVO-ului Pro Street Breakout.

Performanțele sunt asigurate de Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™, cel mai puternic motor răcit cu aer produs de Harley-Davidson. Motorul este prevăzut cu admisie  Screamin’ Eagle® Heavy Breather Elite și ambreiajul ultraperformant Assist & Slip, cu acționare hidraulică.

Pentru ca utilizatorul să beneficieze la maximum de puterea Screamin’ Eagle, CVO Pro Street Breakout este echipată cu noua furcă telescopică hidraulică inversată de 43 mm, frână faţă cu două discuri  flotante și sistem ABS în configuraţie standard.

Pro Street Breakout

Roata faţă de 19′ îmbunătăţeşte manevrabilitatea, în timp ce anvelopa spate masivă, de 240 mm lățime, transferă eficient puterea către asfalt.

Sunt foarte multe influențe drag-racer la Pro Street Breakout, de la ghidonul plat de 1,25 inch, la parbrizul și spoilerul profilat de aceeași culoare.

Șaua adăncită îmbunătăţeşte stabilitatea pilotului atunci când eliberează ambreiajul și puterea motorului Screamin’ Eagle lansează CVO-ul Pro Street Breakout.

Printre alte detalii de stil aş aminti aripa față decupată, accesoriile Airflow de culoare neagră pentru comenzi, oglinzile personalizate negre Profile și o consolă îngustă.

Sistemul electronic Cruise Control și sistemul H-D Smart Security care oferă securitatea si închiderea într-un sistem integrat hands-free sunt echipamente standard la CVO Pro Street Breakout.

Modelul CVO Pro Street Breakout poate fi comandat la Harley-Davidson Bucureşti.

Pro Street Breakout

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*