TIBERIU TROIA

Standul Yamaha la EICMA 2015 şi noile modele prezentate

Chiar dacă am mai vorbit despre prezenţa firmei la EICMA, aici am postat filmul făcut în standul Yamaha, film transmis în emisiunea La Volan.

Standul Yamaha

Valentino Rossi, Helder Rodriguez şi Jorge Lorenzo pe scena spectacolului organizat de Yamaha

Spectacolul organizat de Yamaha pentru prezentarea noilor modele era mult prea proaspăt ca să pot trece peste el, aşa că am început materialul filmat cu câteva secvenţe de la evenimentul care avusese loc cu o zi înainte de deschiderea celei de-a 73-a ediţii a expoziţiei de la Milano.

Valentino Rossi şi Jorge Lorenzo au fost sarea şi piperul manifestării şi au fost primiţi de toată lumea cu mult entuziasm, ca de fiecare dată când sunt prezenţi la astfel de evenimente.

În standul Yamaha am putut admira toate modelele care fuseseră prezentate presei şi am început cu noul WR450F şi varianta pregătită pentru Dakar 2016, cu care Helder Rodriguez a terminat competiţia pe locul 5.

standul Yamaha

Motocicleta concept produsă de Roland Sands, care a stat la baza noului model XSR 900

La loc de cinste era expus noul naked MT-10, din gama Maxi Torque (MT), având datele tehnice prezentate parţial, aşa cum se întâmplă la multe dintre modelele proaspăt lansate.

Alături puteau fi văzute atât noul XSR 900, ultimul membru al familiei Faster Sons, cât şi motocicleta-concept produsă de Roland Sands, cea care a inspirat produsul de serie.

Drept să spun, mie personal îmi place mult mai mult conceptul decât motocicleta care poate fi cumpărată de la prăvălie, dar asta este numai o chestiune de alegere.

În finalul materialului făcut în standul Yamaha de la EICMA 2015, cu sprijinul colegilor de la Yamaha Romania am reuşit să filmăm un scurt interviu pe care ni l-a dat Vicepreşedintele pentru vânzări şi marketing al companiei Yamaha Motor Europe, domnul Andrew Smith.

standul Yamaha

Cu domnul Andrew Smith, Vicepreşedinte vânzări şi marketing Yamaha Motor Europe

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii La Volan difuzată pe 16 ianuarie 2015.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*