TIBERIU TROIA

Honda lansează o campanie de verificare de primăvară GRATUITĂ pentru toţi posesorii de motociclete Honda

În 2011, când lucram la Carpaţi Motor şi am început parteneriatul cu Honda, în calitate de unic dealer autorizat al noului importator Honda Trading România, am demarat activitatea cu aceeaşi campanie de verificare, pe care mă bucur să văd că importatorul o repetă.

Nu este nici o acţiune promoţională mascată, nu este nici o capcană. Este o iniţiativă lăudabilă, prin care motocicliştii pot intra în legătură cu noii dealer apăruţi, pot compara calitatea serviciilor gratuite oferite de dealeri, sau cunoaşte mecanicii implicaţi în aceste campanii şi, de ce nu, pot afla eventualele probleme tehnice pe care nu le ştiau.

Recomand călduros tuturor acţiunea şi postez mai jos comunicatul de presă emis de Honda Trading România.

campanie de verificare

În perioada 15 martie – 30 aprilie 2016, Honda Trading România vine în întâmpinarea clienţilor săi prin verificarea GRATUITĂ a principalelor componente şi subansamble ale motocicletei, astfel încât sezonul să înceapă în siguranţă şi fără prea multe bătăi de cap pentru clienţi.

Siguranţa reprezintă prioritatea noastră, iar grija faţă de clienţii nostri şi faţă de motociclişti în general ne face să lansăm această campanie prin care dorim să reducem, sau să eliminăm defecţiunile ce pot afecta sistemele de siguranţă ale motocicletelor după sezonul rece.

Astfel, clienţii care posedă o motocicletă Honda (indiferent de model, sau an de fabricaţie), pot veni la unităţile service Honda Moto din România şi vor beneficia de verificarea GRATUITĂ a următoarelor repere:

  • Test baterie
  • Amortizoare (strângere, joc, uzură, scurgeri)
  • Kit lanţ (lanţ, pinion, foaie)
  • Sistem frânare (reglare manetă, pedală)
  • Nivel lichide (ulei, frână, antigel)
  • Funcţionare lumini
  • Jante, anvelope (uzură)
  • Presiune anvelope
  • Discuri de frână
  • Plăcuţe de frână

Mai mult, pentru reperele constatate cu defecţiuni sau probleme, clienţii vor beneficia de o reducere de 15% la piesele de schimb şi fluidele originale Honda, în cazul în care vor dori să le înlocuiască în perioada campaniei.

Tot ce trebuie să facă, este să contacteze cel mai apropiat dealer Honda Moto din România şi să se programeze pentru campanie de verificare gratuită. Dealerii Honda pot fi găsiţi pe site-ul Honda România.

campanie de verificare

Magazinul firmei Motor Team din Bucureşti, cel mai nou dealer Honda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*