TIBERIU TROIA

Prezentare cască LS2 Pioneer MX436 model 2016

Carcasa căştii Pioneer MX436 este produsă dintr-un amestec de policarbonat, materiale termoplastice şi alte materiale, produsul rezultat fiind denumit de producător Kinetic Polymer Alloy, care oferă o masă redusă şi o rezistenţă ridicată la penetrare.

În acelaşi timp, materialul este elastic, pentru o bună disipare a energiei în cazul impactului şi respectă cerinţele principalelor standarde de siguranţă, ECE şi DOT, carcasa fiind produsă în trei dimensiuni diferite.

Casca are două vizoare, unul fiind pentru soare, ambele fiind din policarbonat clasa A, cu mare rezistenţă la impact, oferind claritate şi evitând distorsiunea imaginii, fiind rezistente la UV, la zgârieturi şi ceaţă.

Captuşeala interioară este realizată prin tăiere cu laser, poate fi scoasă, spălată, este antialergică şi permite corpului să respire. În acelaşi timp, piesele componente ale captuşelii pot fi înlocuite cu altele având dimensiuni diferite, pentru o potrivire perfectă.

Sistemul de închidere este sigur, are componente metalice, iar cureaua de prindere are porţiuni dublate pentru rezistenţă sporită şi este prinsă de carcasa căştii prin intermediul unor piese metalice amplasate pe exteriorul căştii.

Pioneer MX463

Pe îmbrăcămintea căştii există două barete pentru fixarea ochelarilor, pentru situaţiile în cazul care folositorul poartă ochelari în timpul mersului.

Casca Pioneer MX436 are un sistem de ventilaţie elaborat, cu prizele de admisie a aerului complet ajustabile pe mandibula, pe laterale şi în partea de sus a căştii, orficiile de evacuare fiind situate în partea din spate, în apropierea unui spoiler care contribuie la stabilitatea căştii.

Cozorocul este foarte util în momentele din zi în care soarele este aproape de orizont, iar, prin decupajele largi, conferă stabilitate la viteză ridicată.

Pioneer MX436

Casca Pioneer MX436 are o greutate de 1300 gr +/- 50 gr., este disponibilă în mărimi de la XS la 3XL şi în mai multe variante de culoare, preţul ei este de 675 lei şi poate fi cumpărată de la magazinul firmei ASP Group din Bucureşti, importatorul căştilor LS2 în România.

.

Întreaga gamă de căşti produse de LS2 poate fi văzută la SMAEB 2016, în standul firmei ASP Group, din pavilionul C1, de la Romexpo.

 

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Pioneer MX436

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*