TIBERIU TROIA

Standul United Motors la SMAEB 2016

Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, în standul firmei United Motors la SMAEB 2016 nu sunt prezentate motociclete. Dar e bine: le-a vândut pe toate !

United Motors la SMAEB 2016

Pentru cei care nu au lucrat în firme importatoare de motociclete, situaţia poate fi ciudată.

Explicaţia este simplă: modelele lansate de Kawasaki sunt atât de performante şi frumoase, încât vânzările au crescut peste tot şi producţia a fost depăşită de cerere.

Importatorul din România a primit un lot alocat pe hârtie cu ceva vreme în urmă, iar cererea a fost atât de mare, încât stocul a fost vândut în primele luni ale anului.

Dacă motociclete nu avem în expoziţie, cu excepţia noului ZX-10R model 2016, una dintre cele mai spectaculoase motociclete ale momentului, care are mari şanse să câştige Campionatul Mondial de Superbike, în schimb accesorii avem. Şi încă de cea mai bună calitate, pentru că United Motors reprezintă nişte firme de renume: Dainese şi Schubert, ale căror produse sunt prezente în standul firmei United Motors la SMAEB 2016.

United Motors la SMAEB 2016

Pentru cei care nu au vizitat încă expoziţia, sau pentru cei care nu vor ajunge, câteva fotografii din standul United Motors la SMAEB 2016.

United Motors la SMAEB 2016

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*