TIBERIU TROIA

KTM 1290 Super Duke R, model 2015 – test şi prezentare – varianta video

Supranumit Bestia, modelul 1290 Super Duke R este una dintre motocicletele momentului care îţi oferă senzaţii de neuitat şi dorinţa de a o folosi din nou, cât mai repede.

1290 SUPER DUKE R

Am prezentat în detaliu 1290 Super Duke R într-unul din articolele scrise, material care poate fi găsit aici.

Dar, oricât de mult te străduieşti să descrii senzaţiile pe care ţi le oferă acest vârf al tehnologiei, cuvintele nu pot reda cu precizie bucuria pilotajului şi performanţele motorului.

Mai aproape de realitate este filmarea testului, dar şi aici informaţia transmisă are limite.

Ca să puteţi aprecia la justa valoare tot ceea ce îţi oferă KTM 1290 Super Duke R, trebuie să conduceţi această motocicletă măcar 100 km, după care, toate articolele şi filmele vor căpăta înţeles şi veţi constata că nici unul dintre cuvintele de laudă la adresa Bestiei, nu este o exagerare.

Mai jos este testul complet, needitat, cu tot ce trebuia să cuprindă, dar în varianta SD.

Pentru cei mai pretenţioşi, filmul de mai jos este materialul în varianta HD, mai scurt, aşa cum a fost transmis la Digi 24.

Mulţumesc prietenului Dan Tatoiu pentru sprijinul permanent care, prin compania Dementor, importator oficial KTM, mi-a oferit suportul necondiţionat.

1290 SUPER DUKE R

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii La Volan din 30 aprilie 2015.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

1290 SUPER DUKE R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*