TIBERIU TROIA

Prezentare PWB Starter – acumulator de urgenţă, cu funcţie de pornire pentru motocicletă

PWB Starter este un acumulator pentru telefoane, tablete, laptop, camere foto/video, cu funcţie de pornire a acumulatoarelor de motocicletă.

Făcând parte din gama de produse marca CellularLine, Powerbank Starter este produs de firma italiană Cellular Italia, unul dintre fabricanţii specializaţi în producţia de dispozitive de comunicaţie pentru motociclete, folosind tehnologia litiu-polimer.

Dispozitivul este solid, compact, are o protecţie exterioară din silicon, pentru rezistenţă sporită la şocuri şi are patru martori LED de culoare albastră, care indică nivelul de încărcare al acumulatorului.

Funcţia specială de pornire a bateriilor de motocicletă descărcate este posibilă datorită curentului de pornire de 200 A, dublat de un vârf de 400 A, timp de 3 secunde.

PWB Starter

Dispozitivul are capacitatea de 7500 mAh şi este echipat cu un cablu de pornire, cu cleşti pentru bornele acumulatorului.

PWB Starter are alarmă pentru descărcare excesivă, este protejat împotriva polarităţii inversate, împotriva suprasarcinii, a voltajului mare şi împotriva scurt-circuitelor.

Dimensiunile dispozitivului sunt 13,2 x 7,7 x 3,2 cm, are 400 gr, kitul de pornire alte 200 gr şi poate funcţiona de la -20°C la +60°C.

Preţul PWB Starter este 150 EURO şi poate fi cumpărat de la firma Dementor, importatorul produselor CellularLine în România, sau din reţeaua dealerilor oficali KTM.

PWB Starter

Toate poveștile postate pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi citite și pe pagina de Facebook, pe LinkedInTwitterGoogle+, iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*