TIBERIU TROIA

Prezentare pantaloni moto pentru doamne Betty Jeans John Doe

Betty Jeans produşi de John Doe nu sunt nişte simpli jeans, ci sunt pantaloni pentru moto produşi din materiale deosebite.

Numele complet este Betty Vintage Slim Jeans, pentru că au o croială clasică şi sunt stretch, înlăturând problemele create pe motocicletă de un pantalon care flutură în mers, sau face cute incomode.

Materialul de bază din care sunt făcuţi Betty Jeans este Denim (materialul tradiţional pentru jeans) tratat pentru a respinge apa, iar la interior sunt două rânduri de căptuşeală pe întreaga lungime a pantalonului.

Primul strat este din kevlar produs de firma Dupont, Betty Jeansinventatorul acestui material foarte rezistent la temperaturi înalte şi la abraziune, acelaşi din care se produc echipamente militare şi vestele de protecţie.

Cea de-a doua căptuşeala este din plasă, de asemenea pe toată lungimea pantalonului şi crează un strat de aer protector, care ajută la o ventilare mai bună, sporind confortul.

Betty Jeans au cinci buzunare, sunt disponibili în două culori, negru şi albastrul tradiţional pentru jeans şi se produc în următoarele dimensiuni: între 28-36 la talie şi 32 şi 34 lungime.

Preţul pantalonilor Betty Jeans produşi de John Doe este 1099 lei şi pot fi cumpăraţi de la magazinul Mobra Shop din Bucureşti, importatorul produselor John Doe în România.

.

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*