TIBERIU TROIA

Prezentare cască deschisă (Open Face) Schuberth M1

Schuberth M1 este probabil cea mai tehnică şi polivalentă cască deschisă (Open Face) existentă în acest moment.

Aşa după cum o arată forma şi chiar denumirea (M de la Metropolitan), casca Schuberth M1 este recomandată pentru folosinţa în oraş.
Carcasa căştii este produsă din fibra de sticlă turnată la presiune şi temperaturi înalte.

Spre deosebire de majoritatea căştilor deschise, Schuberth a acordat atenţie sistemului de ventilaţie. Pe lângă canalele largi pentru circulaţia aerului existente în stratul interior de protecţie (construit din polistiren expandat de diferite durităţi), casca are o priză de aer echipată cu o grilă de admisie mobilă şi o iesire generoasă situată pe partea din spate a căştii.

Îmbrăcămintea interioară este construită din Schuberth M1câteva elemente componente tridimensionale, pentru absorbţia mai bună a eventualelor şocuri, elemente care pot fi scoase, sunt lavabile, şi sunt disponibile pentru fiecare dimensiune a căştii, iar materialele folosite sunt antialergice şi antimicrobiene.

Casca areîouă vizoare, uşor de demontat, fără a fi nevoie de scule, ambele vizoare, atât cel principal, cât şi cel de soare, fiind disponibile în 5 variante de culoare.

Şi îmbrăcămintea interioară este disponibilă în două culori diferite, chiar şi grila de admisie a aerului este oferită în două culori.

Casca Schuberth M1 este echipată cu microfon şi difuzoare şi este pregătită pentru instalarea sistemului de comunicaţie SRC, produs de Schuberth, cu ajutorul căruia se poate vorbi la telefon, poate fi folosită navigaţia şi se poate comunica de la o motocicletă la alta.

Instalarea sistemului SRC este cât se poate de simplă, unitatea fiind pur şi simplu aplicată in partea din spate a căştii, în priza specială mascată cu un capacel.

Schuberth M1

Casca Schuberth M1 este produsă în mai multe variante de culoare, este disponibilă în dimensiuni de la XS la 3XL, preţul ei este de 1700 lei, redus de la 1900 lei şi poate fi cumpărată de la magazinul firmei United Motors din Bucureşti, importatorul produselor Schuberth în România.

Schuberth M1.

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*