TIBERIU TROIA

Pentru orice scuter Tricity cumpărat – campanie promoţională generoasă

Până la 30 septembrie, cumpărătorii unui scuter Tricity vor primi accesorii în valoare de 400 euro, o cască Shark şi o geacă Alpinestar.

Scuter Tricity

Am testat noul scuter Tricity anul trecut şi am postat un articol bine documentat, care a fost publicat în revista Auto Motor şi Sport şi poate fi găsit aici, iar cei care nu au văzut testul filmat, difuzat în emisiunea La Volan, transmisă de Digi24, îl puteţi urmări mai jos.

Pentru un motociclist, Tricity este mult peste orice produs similar, pentru că roţile din faţă sunt mult mai apropiate decât la modelele concurente şi nu se simt roţile lucrând separat, senzaţie care deranjează un obişnuit al motocicletei.

La această senzaţie îşiaduce aportul şi furca de faţă revolutionară, care face amortizoarele să lucreze unitar.

Pentru cineva care nu a mers pe motocicletă (pot doar să bănuiesc) nu e mare diferenţă între ceea ce-ţi oferă Yamaha Tricity şi alte scutere similare, pentru că, neavând experienţă pe două roţi, nu te deranjează acţiunea separată a celor două amortizoare/roţi faţă.

Acestea fiind zise, concluzia mea este că Yamaha Tricity este un scuter cu trei roţi deosebit de bine realizat şi asta nu ar trebui să surpindă pe nimeni, având în vedere că proiectul Tricity a fost transformat în realitate de un colectiv condus de Kazuhisa Takano, unul dintre inginerii care au creat motocicletele folosite de Valentino Rossi în MotoGP.

Şi, ca şi cum calitatea şi performanţele reuşite de Tricity nu ar fi fost de ajuns, Motodynamics SRL, importator oficial al produselor Yamaha în România începând din anul 1994, a lansat o campanie promoţională în care orice compărător de scuter Tricity primeşte la achiziţionarea unei unităţi accesorii originale în valoare de 400 euro, o cască Shark şi o geacă Alpinestar, ambele având mărimile solicitate de client.

Yamaha Tricity

Dacă în urma acestei campanii promoţionale va fi coadă la magazinele Yamaha, sau nu, asta nu ştiu, dar ştiu cu siguranţă că Yamaha a reusit prin micul scuter Tricity (probabil cel mai reuşit scuter cu trei roţi la această categorie) să zguduie piaţa vehiculelor cu trei roţi şi mai ştiu că vor urma alte modele în gama produselor Yamaha, tot atât de spectaculoase, având capacităţi cilindrice mult mai mari.

Şi cred că asta se va întâmpla în viitorul foarte apropiat.

Yamaha Tricity

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*