TIBERIU TROIA

LS2 MX456 – casca lui Cyril Desprès şi Ivan Cervantes

Produsă pentru pasionaţii de motocros şi enduro, casca LS2 MX456 are cel mai larg câmp vizual dintre toate căştile de profil.

Având carcasa din fibră de sticlă produsa în trei dimensiuni, casca LS2 MX456 are o formă agresivă şi câteva caracteristici tehnice interesante.

Chiar dacă este o cască fără vizor, fiind destinată sportului, unde este folosită cu ochelari, casca are un sistem de ventilaţie foarte complex, cu patru nivele de admisie a aerului.

În competiţii, ventilaţia căştii este foarte importantă, în încercarea de a evita transpiraţia capului şi apariţia unei stări de inconfort şi, înLS2 MX456 final, a unei stări premature de oboseală.

Testul suprem dat de acest model de cască a fost folosirea ei de piloţi importanţi sponsorizaţi de LS2 – Cyril Desprès, de cinci ori câştigător al raliului Dakar şi Ivan Cervantes, cvadruplu Campion Mondial de Enduro.

O primă priză de aer se afla pe mandibulă, fără clapetă de reglare a volumului, pentru că deschiderea este foarte mare şi împărţită în mai multe fante.

.

În partea de sus a caştii se află trei nivele diferite de fante de admisie a aerului: două şiruri de fante lungi de-a lungul garniturii de cauciuc care protejează deschiderea căştii, situate de o parte şi de cealaltă a garniturii şi două orificii situate sub cozoroc, care au clapete de reglaj uşor manevrabile.

Ieşirea aerului se face printr-o fantă mare, cu clapetă de reglaj, situate în spatele căştii, deasupra spoilerului care ajută la stabilitatea căştii la viteze ridicate.

Casca LS2 MX456 este singurul model de cască produsă de LS2 care are un sistem de ajustare cu aer al volumului căptuşelii.

Pe interiorul mandibulei se află o mică pompiţă şi un buton de evacuare a aerului.

Prin apăsarea repetată a pompiţei, se reglează forma şi presiunea aerului introdus în elementele căptuşelii de la nivelul obrazului, operaţiunea fiind foarte uşor de făcut cu un deget, evacuarea aerului fiind tot atât de uşor de realizat.

Elementele căptuşelii sunt tăiate cu laser, fiind foarte precis executate, întreaga căptuşeală putând fi scoasă uşor, fiind antialergică, antibacteriană şi lavabilă.

LS2 MX456

Casca LS2 MX456 are 1380 grame, este disponibilă în mai multe variante de culoare, preţul varianză între 830-870 RON în funcţie de culoare, se produce în dimensiuni de la XS la 2XL şi poate fi cumpărată din magazinul firmei ASP Group din Bucureşti, cel mai mare distribuitor de ATV-uri din ţara noastră, importator al căştilor LS2 în România, sau din reţeaua dealerilor acestei companii, cu magazine situate în întreaga ţară.

LS2 MX456

LS2 MX456 Cyril Desprès Replica

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*