TIBERIU TROIA

Prezentare geacă Dainese Racing D1

Geaca Dainese Racing D1 este un model de sport aflat la a doua generaţie, înlocuieşte modelul Racing şi îi îmbunătăţeşte calităţile.

Noua geacă Dainese Racing D1 este recomandată pentru folosinţa de-a lungul a trei sezoane, primăvara, vara şi toamna, având un aspect sportiv şi agresiv.

Geaca este produsă din piele de bovină cu grosimea de 1,2 mm, tratată pentru a respinge apa, rezistentă la abraziune şi sfâşiere, dar fiind moale şi flexibilă, în acelaşi timp.

În locurile mai solicitate, au fost folosite porţiuni din material S1, elastic pe două axe, care conferă flexibilitate, dar permite aerului să circule, iar la interior o căptuşeală antibacteriană din NanoFeel, rezistentă la spălare.

La interior este folosită o căptuşeală antibacteriană din NanoFeel, rezistentă la spălare, iar în zona în care este prevăzut buzunarul pentru protecţia dorsală, este aplicată o plasă tridimensională din 3D Bubble, material care permite circulaţia bună a aerului şi ventilează interiorul gecii pentru menţinerea unei temperaturi constante a corpului.

Racing D1

În zonele obişnuite, umeri şi coate, sunt incluse protecţii omologate, produse dintr-un plastic rigid, care absoarbe şi distribuie energia impactului pe toată suprafaţa, iar pe cele aflate la umeri sunt aplicate nişte inserţii din aluminiu, foarte rezistente la abraziune, respectând aspectul sportiv al gecii.

În partea din faţă geaca Racing D1 este prevăzuta cu două fante de admisie a aerului şi două buzunare simple cu fermoar.

Pe interior sunt două buzunare pregătite pentru noua generaţie de protecţie pectorală Double Chest.

Gulerul este din piele şi este prevăzut cu capse pentru ajustare.

La talie geaca este ajustabilă cu ajutorul unui sistem cu capse şi este echipată cu fermoar de conectare pentru pantaloni.

Racing D1 Dainese

Geaca Dainese Racing D1 este disponibilă în şase variante de culoare, se produce în dimensiuni de la 44 la 64, costă 2070 lei şi poate fi cumpărată de la magazinul firmei United Motors din Bucureşti, importatorul produselor Dainese în România.

.

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*