TIBERIU TROIA

Prezentare geacă Dominator GTX Gore-Tex produsă de Rev’It

Dominator GTX este vârful de gamă al echipamentelor touring produse de Rev’It, o geacă realizată din patru calităţi diferite de material Gore-Tex.

Geaca Dominator GTX ese produsă din materiale deosebit de rezistente.

La umeri şi coate, zone de posibil impact, este folosit Gore-Tex Talisman, un material din micro plăcuţe ceramice, cu mare rezistenţă la fricţiune.

Pe mâneci şi piept este folosit Gore-Tex Armacore, o aramidă, un fel de Kevlar pe care a fost laminată membrana Gore-Tex.

În rest este folosit Gore-Tex Pro, cu excepţia zonei mânecilor, unde este o bandă de material elastic Gore-Tex, completând întreaga suprafaţă a gecii, 100% impermeabilă, garantată pe viaţă.

Geaca are un sistem de ventilaţie complex, cu zece fante de intrare şi evacuare a aerului.

Pe piept şi la talie sunt câte doua fante de admisie, cele de la piept fiind asigurate de câte un magnet, clapa mobilă fiind fixată cu ajutorul acestui magnet, pentru zilele călduroase în care geaca poate fi utilizată cu aceste clape deschise. Pe marginea panoului din plasa 3D rămas deschis există o mică bordură din cauciuc, care impiedică pătrunderea apei în interior.

dominator_gtx

Pe mâneci sunt câte doua fante de admisie, iar la spate sunt două mari fante de evacuare a aerului, toate acestea fiind închise cu fermoar.

Pe geacă sunt prevăzute numeroase posibilităţi de ajustare a volumului, pentru o potrivire perfectă.

La măneci sunt barete cu velcro, pe lateral sunt fermoare, iar pe măneci şi la talie sunt căte două barete cu cataramă, cele de la talie fiind reglabile şi pe înălţime.

Geaca Dominator GTX se închide la gât cu o capsă

cayenne pro

Protecţie Seesoft la spate şi Seeflex la umeri şi coate

reglabilă cu cinci poziţii, are fermoar dublat de benzi de micro-velcro, având jos fermoare de conexiune cu pantalonii.

Pe geacă există nu mai puţin de şapte feluri de buzunare, distribuite pe întreaga suprafaţă.

La talie sunt două buzunare impermeabile, dublate de buzunarele laterale utilizate pentru încălzit mâinile, există buzunare pe mânecă, la interior şi unul secret, amplasat pe brâul demontabil care există la interior.

La spate, este prevăzut un buzunar tradiţional pentru echipamentul touring, impermeabil, cu un fermoar care serveşte la mărirea volumului.

Geaca este dotată cu protecţii, la umeri şi coate fiind folosite elementele Seeflex, produse de Rev’It, dintr-un material bine ventilat, foarte flexibil, care nu îşi schimbă caracteristicile la temperaturi extreme, iar la spate este o protecţie dorsală tip Seesoft, produsă dintr-o spumă poliuretanică, realizată în straturi, elastică şi aerisită.

Pe suprafaţa gecii Dominator GTX sunt prevăzute bride pentru ataşarea diverselor accesorii oferite de Rev’It, vesta de vizibilitate şi protecţia cervicală, iar la interior există un mic fermoar pentru ataşarea unor căptuşeli pentru temperaturi scăzute, sau dimpotrivă, vesta de răcire produsă de Rev’It pentru zilele foarte călduroase, pe care am prezentat-o în alt material.

dominator_gtx

Geaca Dominator GTX este disponibilă în două variante de culoare, se produce în dimensiuni de la M la 3XL, preţul ei este 4990 lei, dar în perioada în care a fost făcut materialul de prezentare exista o campanie promoţională, noul preţ fiind 4390 lei şi poate fi cumpărată de la magazinul firmei Motor Team din Bucureşti, importatorul produselor Rev’It în România.

.

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul  POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*