TIBERIU TROIA

Prezentare geacă Spidi Warrior Pro

Spidi Warrior Pro este prima geacă cu palpatoare demontabile montate la coate, fiind inspirată din combinezoanele folosite de piloţi în Moto GP şi World Superbike.

Produsă din piele de bovină de 1,2-1,3 mm, geaca Spidi Warrior Pro este recomandată pentru folosinţa de-a lungul a trei sezoane: primăvara, vara şi toamna.

În zilele de vară călduroase este mai greu de purtat, pielea din care este produsă nefiind perforată, dar, pentru cei care merg pe circuit este foarte utilă, datorită nivelului de protecţie pe care îl oferă.

Pe toată lungimea mânecii se găseştespidi warrior pro o bandă din material elastic produs de Spidi, numit Tenax Flex, completată de o porţiune de piele croită burduf, care pleacă de la talie si continuă pană la gât, pentru mai multă mobilitate.

Tenax Flex este o ţesătură din poliamidă, foarte rezistentă datorită poziţionării fibrelor în material şi elastică datorită adaosului de 10% elastomer.

Geaca Spidi Warrior Pro are două fante de evacuare a aerului din interior, aflate la spate..

La umeri sunt instalate protecţii Warrior Pro, deasupra protecţiilor Force Tech aflate la interior, iar la coate sunt protecţii Warrior, cu palpatorul demontabil, care poate fi înlocuit, deasupra protecţiilor Force Tech de la interior.

Elementele de protecţie Warrior sunt produse din TPU (poliuretan termoplastic), material deosebit de rezistent la abraziune, dar care se menţine elastic, datorită structurii tridimensionale.

spidi warrior proLa interior, la piept şi la spate sunt prevăzute conexiuni pentru protecţiile Warrior pectorală şi dorsală, oferite de producător ca opţionale, totul fiind acoperit de o căptuşeală subţire din plasă pentru ventilaţie, geaca fiind echipată cu o mesadă demontabilă.

La talie geaca este echipată atât cu fermoar pentru conexiunea cu pantaloni de piele, cât şi cu o baretă de prindere pentru pantalonii jeans pentru moto produşi de Spidi.

Geaca Spidi Warrior Pro este disponibilă în mai multe variante de culoare, se produce în dimensiuni de la 46 la 60, preţul ei de listă este 2660 lei, dar in acest moment beneficiază de o campanie promoţională, noul preţ fiind 2260 lei şi poate fi cumpărată de la magazinul firmei Motor Team din Bucureşti, importatorul produselor Spidi în România.

spidi warrior pro

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

spidi warrior pro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*