TIBERIU TROIA

Prezentare geacă Spidi Track Wind

Geaca Track Wind este recomandată pentru folosința de-a lungul a trei sezoane, datorită pielii de bovină perforată din care este produsă.

Fiind un model de sport, geaca Track Wind este varianta ventilată a modelului Spidi Track, care are aceeași croială, dar are în componență mai puțin material perforat.

Pe toată lungimea mânecilor și pe lateral, pielea este înlocuită de un material flexibil, produs de Spidi, numit Flex Tenax, prin care pătrunde aerul, dar care permite flexibilitate și libertate a mișcărilor.Track Wind

La gât, în locul în care geaca este în contact cu pielea folositorului, este amplasată o porțiune de neopren, pentru o senzație plăcută.

Pe interior, pielea este dublată de o plasă tridimensională care asigură, prin circulația aerului, o ventilație foarte bună.

Geaca Track Wind este echipată cu protecțiile omologate Force Tech la coate și la umeri, iar la spate și la piept pot fi instalate diferitele protecții dorsale și cea pectorală produse de Spidi și oferite ca opționale.

În acest scop, la interior se găsesc etichete având indicații de prindere pentru diferitele accesorii opționale, care pot fi instalate la interior.

În afară de protecții, pe geacă pot fi instalate mesada H2Out pentru ploaie și cele termice, cu, sau fără mâneci.

Geaca are puține posibilități de reglare a volumului, pentru o ajustare perfectă, doar două barete cu câte două capse la talie. În rest, rolul ajustării îl are materialul elastic amplasat în zonele importante pentru folosința în pozițiile specifice de pe motocicletă.

Track Wind

Geaca Track Wind este disponibilă în două variante de culoare, se produce în dimensiuni de la 48 la 56, preţul ei este 1690 lei şi poate fi cumpărată de la magazinul firmei Motor Team din Bucureşti, importatorul produselor Spidi în România.

Track Wind

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

 

Dacă vă interesează prezentările de echipamente moto, mai jos puteți găsi articole asemănătoare, postate până acum.

Prezentare geacă Spidi Warrior Pro

Prezentare geacă Ventamax H2Out produsă de Spidi

Prezentare geacă touring Spidi 4Season H2Out

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*