TIBERIU TROIA

Cele cinci modele noi Suzuki lansate la Köln

Am avut noroc şi am fost prezent la lansarea celor cinci modele noi Suzuki, aşa că am pregătit un scurt film al evenimentului.

Spectacolul, pentru că prezentarea de modele noi Suzuki a fost mai mult decât o simplă conferinţă de presă, a fost moderată de Steve Parrish, fost pilot GP, coleg de echipă al legendarului Barry Sheene.

Pe rând, el i-a prezentat pe cei care au introdus motocicletele pe scenă, începând cu juniorii.

Jeremy Seewer, pilot la clasa MX2 din Campionatul Mondial de motocros, a intrat călare pe noul V-Strom 650.

Modele noi Suzuki la Intermot

Suzuki V-Strom 650X model 2017

A urmat Stefan Everts, General Manager al echipei oficiale Suzuki din Campionatul Mondial de motocros, care a venit cu noul V-Strom 1000.

Modele noi Suzuki la Intermot

Suzuki V-Strom 1000X model 2017

Hunter Lawrence, cel mai nou membru al echipei Suzuki de motocros, a prezentat publicului GSX-R 125.

modele noi Suzuki

Suzuki GSX-R 125 model 2017

Vincent Phillipe, cel mai titrat pilot de anduranţă, de 10 ori Campion Mondial, împreună cu echipa Suzuki Endurance Racing Team – SERT, condusă de Dominique Meliand, managerul-vrăjitor care a adus firmei 8 titluri de Campion Mondial pe echipe, a urcat pe scenă cu motocicleta naked GSX-S 750.

Modele noi Suzuki la Intermot

Suzuki GSX-S 750 model 2017

Evenimentul a ajuns la punctul culminant atunci când Steve Parrish l-a prezentat pe Kevin Schwantz, Campion Mondial al clasei 500 cc în anul 1993, care a adus în faţa audienţei cel mai puternic motor dintre cele cinci modele noi Suzuki lansate în această toamna, noul GSX-R 1000.

Modele noi Suzuki la Intermot

Suzuki GSX-R 1000 model 2017

Cele cinci modele noi Suzuki, împreună cu cele care vor fi prezentate peste puţin timp la EICMA, expoziţia internaţională de la Milano, vor fi disponibile în 2017, unele dintre ele spre sfârşitul anului.

Gama completă de motociclete Suzuki poate fi achiziţionată de la magazinul firmei Motor Team, dealer oficial Suzuki.

.

Dacă vreţi să aflaţi mai multe detalii despre evenimentul descris în articol, mai jos puteţi găsi secvenţe filmate ale manifestării, incluse în articolele postate până acum.

Campionul Mondial Kevin Schwantz, vedeta-surpriză care a prezentat la Intermot noul Suzuki GSX-R1000R – filmul evenimentului

Stefan Everts a prezentat noul model Suzuki V-Strom 1000 la Intermot – filmul evenimentului

Prezentarea noilor modele Suzuki la Intermot – spectacol de gală cu mari vedete

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*