TIBERIU TROIA

Polaris a anunţat modelele Slingshot 2017 produse pentru Europa

Apărut pentru prima dată în Europa la sfârşitul anului 2015, triciclul Slingshot s-a bucurat încă de la început de un succes imediat.

Slingshot

În acest an, fiind primul sezon plin al prezenţei modelului Slingshot în Europa, publicul a avut ocazia să admire formele şi chiar să participe la demostraţii şi plimbări organizate cu ocazia unor evenimente importante ale lumii sporturilor cu motor, sau la diferite manifestări culturale.

În Franţa, cea mai mare piaţă pentru Slingshot, fanii participanţi la diverse evenimente, cum ar fi turneul de tenis Roland Garros French Open, cursa de anduranţă auto de 24 ore de la Le Mans, sau festivalul de film de la Cannes, au avut posibilitatea să vadă noile modele expuse, sau chiar să beneficieze de o plimbare ca pasager într-un astfel de vehicul de sport.

Slingshot

În Germania, la legendara cursă de 24 de ore de la Nürburgring, Polaris, în colaborare cu Sony Playstation, sponsor principal al evenimentului, au pus la dispoziţia invitaţilor VIP mai multe Slingshot pentru deplasare pe timpul concursului, în timp ce în Marea Britanie, noile modele au putut fi văzute şi testate pe circuitul Brooklands, în timpul Festivalului vitezei de la Goodwood şi în cadrul unui eveniment dedicat mărcii, organizat pe circuitul Mallory Park.

Propulsat de un motor de 2400 cc, cu patru cilindri în linie, care produce o putere maximă de 175 CP la 6250 rpm, triciclul Slingshot va fi disponibil în două variante, SL şi Limited Edition, având finisaje şi nivele de accesorizare diferite.

În configuraţie standard, ambele variante au ABS, controlul tracţiunii şi al stabilităţii.

Slingshot

Noile modele Slingshot 2017 vor putea fi achiziţionate de la magazinul firmei ASP Group din Bucureşti, sau din reţeaua dealerilor acestei companii.

.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*