TIBERIU TROIA

Premiera mondială Ducati 2017 va putea fi urmarită în direct pe Internet

Premiera mondială Ducati a fost anunţată şi prezentarea noilor modele 2017 va putea fi urmărită în live streaming.

Luni 7 noiembrie, cu o zi înaintea deschiderii pentru presă a expoziţiei internaţionale de motociclete de la Milano, EICMA 2016, toţi marii producători vor organiza nişte evenimente în care vor fi prezentate noile modele.

Cu mai puţin de o lună în urmă, Ducati a prezentat un singur model, noul Supersport şi era de aşteptat ca la EICMA, expoziţia de casă, cel mai mare producător din Italia să apară cu mai multe modele.

Premiera mondială Ducati

Noul Ducati Supersport 2017

Toate noutăţile vor fi prezentate de CEO Claudio Domenicali, în cadrul ceremoniei care va începe la ora 16.30.

Prezentarea va fi interactivă, cei care vor urmări evenimentul pe pagina oficială Facebook a firmei, vor putea pune întrebări la care vor primi răspunsul chiar în timpul prezentării, o întreagă echipă de tehnicieni a firmei fiind la dispoziţia celor interesaţi.

Câteva dintre premierele neanunţate încă au fost dezvăluite pe Internet de diverse surse şi sunt mari şanse ca zvonurile să devină realitate.

Aproape sigure sunt câteva modele diferite, din care cel mai aşteptat este un model sportiv exclusivist, nu pentru că se va bucura de vânzări masive, ci pentru că specificaţia tehnică anticipată este spectaculoasă.

Este vorba de Ducati 1299 Superleggera, o demostraţie tehnologică cu un preţ de vânzare ridicat şi o producţie foarte limitată, cu şasiu, basculă, caroserie şi chiar roţi din fibră de carbon, având o masă totală care, dacă zvonurile se vor adeveri, va face ca motocicletele folosite în acest moment în WSBK şi MotoGP să pară mari şi grele.

Au apărut de asemenea imagini ale unui Scrambler Desert Sled, modificat pentru teren accidentat, se anticipează un nou Multistrada 939 şi un Monster cu aceeaşi motorizare.

În afară de toate aceste noutăţi, sunt mari şanse să apară şi alte surprize, proiecte care au fost păzite mai bine decât cele enumerate mai sus.

Ducati Supersport

CEO Ducati Claudio Domenicali prezentând în premieră noul Supersport

Voi fi prezent în sală, voi posta fotografii şi voi pregăti filmul evenimentului despre premiera mondială Ducati, după care voi posta întreaga poveste, mulţumită sprijinului oferit de compania Metrotehnica Internaţional, importator oficial al firmei Ducati în România.

În cazul în care nu aţi văzut standul firmei Ducati la Intermot, sau cum s-a lansat ultimul model, mai jos puteţi găsi articolele postate până acum.

Cum s-a prezentat Ducati la Intermot

Noul Ducati Supersport – cum a fost prezentat la Intermot şi ce ştie să facă

Dacă nu aţi văzut toate evenimentele moto prezentate până acum pe blogul  POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*