TIBERIU TROIA

Voi vă spuneţi părerea, eu vă răspund la radio DigiFM. Kawasaki implementează inteligenţa artificială pe motociclete.

La începutul acestui an am fost cooptat în echipa redacţională a emisiunii Undă Verde, difuzată de DigiFM în fiecare luni.

Rolul meu este să vă aduc ştiri şi informaţii proaspete din lumea moto, multe dintre noutăţile legate de pasiunea noastră comună, motocicleta, fiind interesante şi merită a fi discutate.

sfaturi pentru motociclişti - DigiFM

Împreună cu Cetin Raşit, realizatorul emisiunii Undă Verde, în studioul DigiFM

Acesta este motivul pentru care, după ce vom transmite ştiri deosebite, Cetin Raşit, realizatorul emisiunii, împreună cu mine, vom comenta părerile voastre.

Rubrica moto este la început, iar timpul alocat este limitat, astfel încât vom răspunde numai comentariilor deosebite şi, mai ales, celor pertinente.

Pentru asta este suficient să trimiteţi un mesaj la numărul cu tarif normal 0774.600.600 al postului de radio, sau să trimiteţi comentarii la postările mele (chiar aici, de exemplu).

Prima minge ridicată la fileu este ştirea cea mai importantă comunicată de Kawasaki la Intermot.

Mai jos se află conţinutul rubricii moto a emisiunii Undă Verde difuzată de DigiFM luni 24 octombrie 2016.

La expoziţia internaţională de motociclete de la Köln, domnul Kenji Tomida, Preşedinte al Companiei de Motociclete din cadrul corporaţiei Kawasaki Heavy Industries, a făcut publică intenţia grupului de a explora noi căi de dezvoltare, folosind inteligenţa artificială la motociclete.

 

Iniţiativa companiei constă în posibilitatea producerii unor motociclete care sa aibă propria personalitate şi care să se dezvolte în paralel cu cea a pilotului.

 

Folosind o noua gamă de motoare numite “Emotion Generation” şi un sistem “Natural Language Dialogue”, acest complex dotat cu inteligenţă artificială va înţelege şi interpreta intenţiile pilotului şi starea sa emoţională.

Dacă aveţi ceva interesant de spus despre pasul pe care Kawasaki îl face spre viitor, trimiteţi un comentariu şi voi încerca să răspund la DigiFM cât mai multor mesaje.

DigiFM

Standul Kawasaki la Intermot

Pentru a asculta intervenţiile cele mai interesante din rubrica moto a emisiunii Undă Verde, difuzată de DigiFM, trebuie să intraţi pe contul meu SoundCloud, iar, dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

.

Mai jos puteţi găsi alte discuţii legate de subiecte moto, difuzate de DigiFM până acum.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*