TIBERIU TROIA

Noutăţile prezentate de Schuberth la Intermot

Schuberth este cea mai veche firmă producătoare de căşti de protecţie, iar căştile de moto sunt cele mai silenţioase.

Schuberth la Intermot

Trebuie să mărturisesc că nu am fost un fan al produselor Schuberth, dar asta s-a întâmplat înainte de a cunoaşte bine calitatea lor.

Eram convins că numai Arai şi Schoei pot atinge perfecţiunea în producţia de căşti şi asta probabil că se întâmpla cu vreo 10 ani în urmă. Capitonajul căştilor acestor producători era (şi continuă să fie) excepţionale, dar cele reuşite de Schuberth se apropie de nivelul produs de firmele japoneze, uneori chiar depăşindu-l prin rafinamentul detaliilor.

În ultimul timp am făcut prezentarea unor modele produse de Schuberth şi, cu această ocazie, m-am documentat şi am avut ocazia să vad, să testez avantajele şi minusurile căştilor, lucru care mi-a schimbat convingerile.

Schuberth la Intermot

Eram curios să văd cu ce noutăţi apare producătorul german la cel mai important eveniment al sfârşitului de sezon, expoziţie organizată acasă, aşa că am vizitat standul Schuberth printre primele.

Multe modele, numeroşi asistenţi în stand, bine pregătiţi şi gata să ofere indicaţii despre noile produse prezentate.Schuberth SR2

Câteva căşti noi, una mai spectaculoasă ca alta.

SR2 este o integrală destinată celor care folosesc motociclete de viteză, pe circuit, sau pe stradă, cască oferită tuturor participanţilor la Cupa Red Bull Rookies, este realizată din fibră de sticlă în trei dimensiuni diferite ale carcasei şi disponibilă în şase dimensiuni finale.

Casca este realizată dupa ani de dezvoltare a modelului anterior şi cercetare în tunelul de vânt şi, având o masă totală de 1295 grame, este una dintre cele mai uşoare ale acestei categorii.

Schuberth C4Un nou model de top prezentat în premieră publicului este casca modulară (flip-up) C4.

Studiată în laboratorul acustic al firmei, casca continuă tradiţia Schuberth, fiind silenţioasă, pregătită pentru instalarea sistemului de comunicaţie produs de firmă şi se adresează unei largi categorii de folositori, fiind recomandată pentru folosirea pe motociclete touring, sau chiar sport.

Cel de-al treilea model lansat la Intermot este casca integrală R2, model potrivit oricărei categorii de motociclete, păstrând caracteristicile şi avantajele căştilor de vârf produse de Schuberth, dar oferind calitate de top la un preţ rezonabil.

Toate modelele de căşti Schuberth prezentate în premieră la Intermot vor putea fi achiziţionate de la magazinul firmei United Motors, distribuitorul autorizat al produselor Schuberth în România.

.

Dacă vreţi să aflaţi mai multe detalii despre căştile Scuberth, puteţi găsi mai jos prezentările postate pănă acum.

Prezentare cască Schuberth E1 – model adventure modular

Prezentare cască deschisă (Open Face) Schuberth M1

Prezentare cască Schuberth C3 Pro Women – pentru doamne şi domnişoare

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul  POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*