TIBERIU TROIA

Standul firmei Rokker la Intermot 2016

Am vizitat la Intermot standul firmei Rokker, companie din Elveţia, unul dintre producătorii de echipament moto prezenţi şi pe piaţa din România.

Standul firmei Rokker

Standul firmei Rokker la Intermot 2016

Cu ocazia prezentărilor de echipament pe care le-am făcut în acest an, am avut ocazia să studiez gama de produse Rokker, aflând mai multe detalii despre materialele folosite şi despre tehnologiile folosite.

Foarte multe dintre piesele de echipament, produse special pentru folosinţa pe motocicletă, sunt realizate din Schoeller Denim-Dynatec, o combinaţie eficace dintre Kevlar, Cordura şi bumbac, produsă de firma elveţiană Schoeller, extrem de rezistentă la abraziune.

Chiar dacă văzusem, testasem şi purtasem câteva dintre articole, în standul firmei Rokker de la Intermot a fost prezentă gama completă, inclusiv unele noutăţi lansate pentru sezonul următor, produse pe care unul dintre oamenii din stand mi le-a prezentat cu multă amabilitate, piese de echipament care vor prezente şi în magazinul din Bucureşti.

Trebuie să recunosc că, în înghesuiala din expoziţie, nu am reuşit să memorez multe dintre detaliile noilor piese de echipament, dar, fiind produse din aceleaşi materiale şi având la bază aceeaşi filosofie, cred că vor avea calităţile pe care le-am descoperit la accesoriile testate până acum.

Standul firmei Rokker

Gama de echipament Rokker poate fi achiziţionată din magazinul Mobra Shop din Bucureşti, distribuitor autorizat al produselor Rokker în România.

.

În cazul în care vreţi să aflaţi mai multe detalii despre gama de produse ale firmei Rokker, mai jos puteţi găsi câteva articole în care am prezentat echipamentele produse de această companie, accesorii care se găsesc în magazinul Mobra Shop din Bucureşti.

Prezentare jeans Rokker Revolution – echipament moto impermeabil

Prezentare Rokker Red Selvage jeans

Prezentare pantaloni pentru motocicletă Rokker Chino

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*