TIBERIU TROIA

Standul Clover la expoziția de la Milano – EICMA 2016

Într-o expoziție în care toate firmele încercau să atragă atenția cu standuri uriașe, standul Clover a impresionat prin profesionalism.

Standul Clover

Clover, una dintre cele mai vechi companii producătoare de echipament moto, a participat activ la dezvoltarea echipamentului moto tehnic.

Evoluția echipamentului moto se datorează în mare măsură inovațiilor introduse de Clover de-a lungul ultimelor patru decenii.

Includerea sistemului de ventilație în echipament, introducerea conceptului de echipament cu mai multe straturi, adaptat în special la călătoriile lungi “trans-climatice”, prima geacă moto echipată cu sistem de ventilație, prima geacă moto cu protecții încorporate, toate acestea și multe alte etape ale dezvoltării echipamentului de protecție reprezintă aportul echipei de designeri și tehnicieni ai firmei Clover.

Standul Clover

Cunoscând amănunte din istoria companiei, am vizitat standul Clover, pe care l-am întâlnit la EICMA, expoziția de motociclete și accesorii de la Milano.

Am fost întâmpinat cu multă amabilitate de unul dintre tinerii angajații ai firmei, care mi-a înmânat un kit de presă impresionant, în care se aflau toate informațiile legate de companie și produsele prezentate pentru sezonul următor.

Pantaloni, geci, mănuși și diferite protecții, toate se regăseau în noua gamă de produse expuse, piese de echipament pentru diferite perioade ale anului, sau chiar articole gândite și produse pentru folosința de-a lungul a patru anotimpuri.

Standul Clover

Toate noutățile prezentate în standul Clover de la EICMA reprezintă modelele anului 2017 și vor putea fi comandate și achiziționate de la magazinul firmei Motor Team, din București, importatorul produselor Clover în România.

.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre produsele firmei Clover, puteți găsi mai jos un articol despre istoria acestei companii și prezentări ale unor piese de echipament postate până acum.

Cine este Clover şi ce ştie firma să facă ?

Prezentare echipament moto – Geaca touring Clover GTS-3 (prezentare video inclusă)

Prezentare geacă Clover Ventouring

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*