TIBERIU TROIA

Noutăţile Yamaha la EICMA 2016 prezentate în live streaming pe Facebook

Conferinţa de presă anunţată de Yamaha la EICMA va fi un spectacol transmis în live streaming, surprizele fiind păzite cu străşnicie.

Yamaha la EICMA 2016

Am fost anul trecut la evenimentul organizat de Yamaha şi a fost departe de orice conferinţă de presă la care am asistat eu, a fost un adevărat spectacol, organizat într-un club, cu o formaţie care cânta live, cu pianistă, dansatori, bar generos şi bine asortat, adică mai mult cocktail decât conferinţă de presă.

Motoarele prezentate au fost deosebite, dar când a intrat pe scenă Valentino Rossi, nimeni nu a mai fost interesat de motoare, ci de pilotul atât de iubit, mai ales că totul se petrecea în Italia.

Standul Yamaha

Valentino Rossi, Helder Rodriguez şi Jorge Lorenzo pe scena spectacolului Yamaha

Nu ştiu ce se va întâmpla în ediţia din acest an, secretul este bine păstrat şi, din câte am înţeles, nici măcar cei din managementul de vârf nu ştiu în acest moment care dintre vedetele firmei vor fi în sală.

Noutatea acestei ediţii a prezenţei Yamaha la EICMA o va reprezenta transmisia în live streaming a evenimentului pe pagina oficială Yamaha Europe de pe Facebook.

Voi fi în sală şi voi filma, fotografia, dacă sunt condiţii voi transmite live pe Facebook şi, cu siguranţă, vă voi povesti la întoarcere cum a fost.

În cazul în care nu aveţi ocazia să asistaţi în direct pe Facebook la eveniment, veţi găsi informaţii despre noutăţile prezentate de Yamaha la EICMA 2016 pe pagina de Facebook a importatorului oficial Yamaha în România, Motodynamics SRL.

.

Dacă nu aţi văzut ce s-a întâmplat anul trecut, puteţi găsi mai jos articolul postat despre prezenţa Yamaha la EICMA 2015.

Standul Yamaha la EICMA 2015 şi noile modele prezentate

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*