TIBERIU TROIA

Ducati 1299 Superleggera prezentat de Stefano Tarabusi, Project Manager al companiei

1299 Superleggera, cea mai spectaculoasă motocicletă din această toamnă, prezentată la ea acasă chiar de coordonatorul proiectului.

L-am întâlnit pe Stefano Tarabusi, Project Manager Ducati, în standul firmei de la EICMA, expoziția internațională de motociclete de la Milano.

1299 Superleggera

Cadru din fibră de carbon

Motocicleta era expusă atât demontată, fără caroserie, cât și completă, alături de câteva vitrine în care erau prezentate principalele componente structurale realizate din fibră de carbon: cadrul, subcadrul, bascula și roțile, toate niște adevărate bijuterii ale tehnicii și designului italian.

În același stand se afla o altă motocicletă, instalată pe un cântar activ, pe care orice vizitator putea atinge motocicleta, observând cum se modifică ecranul digital al cântarului și cele 162 kg indicate.

Superleggera

Poate prezentarea noului 1299 Superleggera făcută de Stefano Tarabusi poate părea prea entuziasmată, dar este normal pentru orice om care a contribuit la realizarea unei astfel de capodopere a tehnologiei să fie entuziasmat și mândru de munca colectivului pe care l-a coordonat.

Am admirat motocicleta, detaliile și calitatea componentelor, am savurat discuția cu Stefano și am pregătit această prezentare făcută de unul dintre creatorii motocicletei.

Modele Ducati 2017

Modelul 1299 Superleggera produs de Ducati poate fi comandat la magazinul firmei Metrotehnica Internațional, importatorul Ducati în România.

Materialul filmat a fost prezentat în rubrica moto a emisiunii La Volan, difuzată de Digi24 sâmbătă 28 ianuarie 2017.

Dacă v-a plăcut articolul, puteți găsi mai jos alte materiale despre alte motociclete Ducati și noile modele lansate, articole postate până acum.

Ducati 1299 Superleggera – de ce costă cât un Porsche 911 Carrera

Multistrada 950 a sosit la magazinul Ducati din București

Cum a fost la WDW 2016 (World Ducati Week)

Monster 1200 R, cel mai puternic model naked produs de Ducati a fost lansat oficial azi

Test şi prezentare Ducati Multistrada 1200 S model 2016

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de motociclete, testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*