TIBERIU TROIA

Aruba.it – Ducati Racing Team a prezentat echipa și motocicletele pentru sezonul 2017

După un sezon în care Chaz Davies a câștigat 11 curse, echipa Aruba.it Racing – Ducati se pregătește să atace cea de a 30-a ediție a WSBK.

Aruba

Începutul celui de-al treilea sezon al parteneriatului dintre Aruba.it și Ducati a fost marcat de un eveniment desfășurat la Aruba Data Center IT 1 din Arezzo, în cadrul căruia au fost prezentate noua echipă și motocicletele pregătite pentru sezonul 2017.

Pilotului de bază al echipei, galezul Chaz Davies, care a semnat un nou contract pe doi ani, i s-a alăturat veteranul Marco Melandri și, în această componență, Aruba.it Racing-Ducati încearcă să cucerească cele două titluri ale competiției, cel al piloților și cel al producătorilor.

Cu aceeași ocazie a fost prezentată noua variantă a modelului Panigale R, având modificări ale șasiului, ale motorului și a sistemelor electronice.

În timpul evenimentului, reprezentanții media, sponsorii și partenerii echipei prezenți au fost puși la curent cu privire la modificările tehnice ale campionatului și cu programul echipei, care va fi prezentă la prima etapă a campionatului programată în Australia, la Phillip Island, între 24-26 februarie, dar și la ultima sesiune de teste, care se va desfășura pe același circuit, cu doar două zile înainte de începerea primei etape.

Evenimentul a fost transmis pe site-ul www.arubaracing.com și www.ducati.com, oferind presei și fanilor din întreaga lume șansa să urmărească prezentarea în direct.

Aruba

Chaz Davies (Aruba,it – Racing #7) a declarat: “Începutul sezonului este întotdeauna un moment deosebit. Suntem gata să începem totul de la zero, chiar dacă sperăm să păstrăm forma pe care am avut-o la sfârșitul anului trecut. În această iarna am înțeles că nimic nu stă pe loc în acest sport, toți suntem gata să ne redefinim limitele proprii.

Aruba.it și Ducati fac totul ca să îmbunătățească motocicletele pe care le avem la dispoziție și în fiecare zi facem încă un pas către scopul nostru final, dar ceea ce este mai bun, va veni de acum înainte.”

Marco Melandri (Aruba.it Racing – Ducati #33): “Sunt foarte încântat de șansa pe care o am. Impresia pe care mi-au făcut-o încă de la început motocicleta Panigale R și echipa tehnică a fost deosebită încă de la început și tur după tur am descoperit potențialul pe care îl avem, fiind din ce în ce mai aproape de lideri.

Este imposibil să știm ce se va întampla, pentru că WSBK este mai competitiv ca niciodată, dar aștept cu nerăbdare ca luminile de la start să se stingă la Phillip Island și să simt din nou adrenalina pe care numai cursele ți-o pot oferi.

Nu va fi uşor să depășim rivalii, dar vom face tot ce este posibil să fim gata la timp, după care…orice este posibil.”

Aruba

Luigi Dall’Igna, General Manager Ducati Corse: “În ultimele câteva sezoane Panigale R a fost îmbunătățită constant din punct de vedere al competitivității și, mulțumită sinergiei dintre proiectele MotoGP și SBK, am avut mult succes.

Cu toate acestea, dezvoltarea nu se oprește niciodată: în testele din iarnă am adus câteva inovații motorului, șasiului și electronicii și acum vrem să ne demonstrăm întregul potențial și să câștigăm titlurile la individual și pe cel al constructorilor.

Suntem conștienți că rivalii noștri vor fi greu de învins, dar putem conta pe piloții noștri de o valoare incontestabilă, Chaz și Marco, cât și pe o echipă tehnică extrem de competentă, astfel încât așteptăm cu încredere provocarea.”

Aruba

Dacă vă interesează activitatea producătorului Ducati sau ale importatorului autorizat pentru România, Ducati Romania, prin firma Metrotehnica Internațional, mai jos sunt alte articole postate până acum.

Ducati 1299 Superleggera prezentat de Stefano Tarabusi, Project Manager al companiei

Multistrada 950 a sosit la magazinul Ducati din București

De vorbă cu Chaz Davies la Ducati World Premiere 2016

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*