TIBERIU TROIA

Marc Marquez și Dani Pedrosa au prezentat noua motocicletă RC213V 2017

Repsol Honda Team a dezvelit noul model RC213V 2017 în cadrul unui eveniment organizat în Indonezia, cea mai mare piață pentru motocicletele Honda.

Honda RC213V 2017

Complexul expozițional Jakarta International Expo (JIExpo), situat în centrul capitalei indoneziene, a fost gazda unui eveniment de amploare organizat de Astra Honda Motor, distribuitorul oficial Honda în Indonezia, pentru prezentarea activității competiționale din sezonul 2017 și noile modele ale marelui producător, vedeta manifestării fiind modelul RC213V 2017.

Cu o zi inainte de eveniment, pilotii echipei oficiale s-au bucurat de primirea facuta de personalul fabricii AHM din Karawang, care si-au manifestat entuziasmul si sprijinul echipei, dupa care au participat la o intalnire cu clientii Honda la unul dintre magazinele Honda din apropiere si au avut o intalnire cu reprezentantii media.

Cei doi piloți ai echipei oficiale au fost însoțiți pe scena de Tetsuhiro Kuwata (HRC Director – General Manager Race Operations Management Division) și Livio Suppo, coordonatorul echipei, unde a fost dezvelită noua motocicletă RC213V 2017, cu care echipa va participa în ediția din acest an a Campionatului Mondial MotoGP.

Honda RC213V 2017

Pe scenă au fost prezenți și conducătorii companiei Astra Honda Motor: Toshiyuki Inuma (President Director), Johannes Loman (Senior Vice President), Morgono Tanuwijaya (Marketing Director) și Koji Sugita (Marketing Director).

Patru fani indonezieni foarte norocoși, câștigatori ai unui concurs organizat de Repsol pe unul dintre site-urile de socializare, având ca hashtag #MadAboutRepsolHondaTeam, au avut șansa să-i întâlnească pe Marc și Dani și să admire de aproape noul RC213V, înainte ca piloții să plece către aeroport, pentru revenirea în Europa.

Evenimentul a fost organizat de Repsol Honda Team pentru a treia oară consecutiv în Indonezia, Astra Honda fiind o excelentă gazdă. Cu aceeași ocazie, AHM a prezentat propria activitate competițională și a lansat oficial noile modele Honda CBR250RR Repsol Edition, CRF250 Rally și CRF1000L Africa Twin.

Honda RC213V 2017

Cu această ocazie, Tetsuhiro Kuwata, HRC Director – General Manager Race Operations Management Division, a declarat: “Vrem să mulțumim Astra Honda pentru găzduirea evenimentului încă o dată aici în Jakarta și pentru că ne-a făcut să ne simțim incredibil, ca de fiecare dată. Pe lângă prezentarea proiectului nostru pentru anul competițional 2017 într-o țară care numără așa de mulți fani pasionați ai MotoGP, am avut ocazia să vizităm fabrica Astra Honda Motor. A fost o experiență foarte valoroasă, în special pentru Marc și Dani, care au avut ocazia să întâlnească mulți oameni care lucrează în fabrică și să vadă cât de cunoscuți sunt aici și de câtă susținere se bucură. Vom continua să muncim la 100% capacitate, ca să continuăm să îmbunătăim motocicleta, pentru ca Marc și Dani să ducă lupta pentru victorie în urmatoarea ediție a Campionatului Mondial MotoGP”.

Honda RC213V 2017

Dacă sunteți interesați de noile modele prezentate, mai jos sunt articole postate recent.

Noul model YZR-M1 Movistar Yamaha MotoGP a fost prezentat publicului. Dar cine e Movistar Yamaha MotoGP Team ?

Suzuki GSX-R1000 modelul 2017, cel mai puternic GSX-R de până acum

Ducati 1299 Superleggera prezentat de Stefano Tarabusi, Project Manager al companiei

Ducati Diavel Diesel – 666 este numărul de unități în care va fi produs noul model

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de motociclete, testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*