TIBERIU TROIA

În echipa Yamaha Movistar a fost consfințit schimbul de generații

Maverick Viñales câștigă prima etapă MotoGP, Valentino Rossi termină pe locul trei. Așa e când îl aduci pe dracu’ gol în casă…

Maverick

Pentru cine mai avea vreo urmă de îndoială, cursa de la Qatar cred că a demostrat ce era de demonstrat. Maverick Viñales a venit în echipa Yamaha cu ambiții de prim solist, nu de iepure pentru Rossi (mă refer la postul de iepure din cursele de ciclism).

Personal eram sigur că talentul fantastic al tânărului pilot îl va împinge în fruntea plutonului, dar în condițiile unei curse ca cea desfășurată pe o pistă umedă, în nocturnă și la început de sezon, te poți aștepta la orice rezultat, așa cum se întâmplă la orice cursă pe ploaie.

A fost un spectacol măreț și probabil că vom mai asista la bătălii extraordinare pe parcursul sezonului și sunt toate șansele ca cei care își vor disputa victoriile să fie aceiași piloți pe care I-am admirat azi, însoțiți de Marquez, Zarco, Espargaro Pedrosa și Lorenzo.

Singurul meu semn de întrebare este care va fi reacția lui Rossi față de evoluția colegului său de echipă Maverick Viñales, care a intrat în lumea exclusivă a clasei MotoGP ca un elefant într-un magazin de porțelanuri.

Maverick

Noul model YZR-M1 Movistar Yamaha MotoGP a fost prezentat publicului. Dar cine e Movistar Yamaha MotoGP Team ?

Maverick Viñales va fi colegul lui Valentino Rossi în echipa oficială Yamaha la MotoGP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*