TIBERIU TROIA

Noul Ducati Supersport S a ajuns la București și va fi expus la SMAEB 2017. Ce vom vedea acolo.

Lansat în premieră la Intermot, în toamna anului 2016, noul Ducati Supersport S a ajuns la București pentru a fi prezentat publicului la SMAEB 2017.

Ducati Supersport S

În 2016 au fost organizate două mari expoziții de motociclete: Intermot la Köln și EICMA la Milano.

Fiind considerată cea mai importantă, EICMA a fost gazda celor mai multe premiere ale anului 2016 și, cu toate modelele noi prezentate aici, Ducati Supersport S a fost aleasă cea mai frumoasă motocicletă a expoziției.

Manifestarea având loc în Italia, nu a fost o mare surpriză faptul că un model Ducati a întrunit aprecierile publicului, dar surpriza a fost că modelul Supersport a fost cel votat, nu celelalte noutăți prezentate de Ducati.

A sosit momentul ca publicul din România să poată admira noul Supersport S și toate celelalte premiere Ducati și ale mărcii sale Scrambler Ducati.

Distribuitorul oficial Ducati în România începând din anul 2011, firma Metrotehnica Internațional a ales pentru SMAEB 2017 o gamă reprezentativă de modele, acoperind aproape toate familiile produse de Ducati.

Supersport s

Standul Scrambler Ducati de la Intermot 2016.

Marca Scrambler Ducati va fi reprezentată de modelele Icon, Desert Sled și Café Racer, toate prezentate pe rând în articolele mele, care pot fi găsite mai jos.

Din familia Multistrada vom putea admira noul Multistrada 950 și modelele mai mari Multistrada S și Multistrada Enduro, în timp ce din familiile Monster, Supersport și Superbike vor fi expuse câte un model – Monster 821, Supersport S și 1299 Panigale S varianta race, motocicletă pregătită pentru competiții.

Ducati România a pregătit și o ofertă specială pentru SMAEB 2017.

Toate motocicletele Multistrada 950 achiziționate pe perioada expoziției vor beneficia de un pahet de accesorii gratuit.

.

Voi fi în expoziție și voi pregăti materiale în direct din standurile firmelor prezente.

Urmăriți materialele LIVE care vor fi postate pe pagina Facebook a SMAEB 2017 și pe cea a blogului Povești cu Motoare.

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Ducati Multistrada 950 – test și prezentare video

Ducati Multistrada 1200 S model 2016 – test şi prezentare – varianta video

Scrambler Café Racer a sosit la magazinul Ducati din București

Scrambler Desert Sled a sosit la magazinul Ducati din București

Scrambler Ducati 2015 – test şi prezentare a ultimului membru al familiei Ducati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*