TIBERIU TROIA

Porți deschise – eveniment Harley-Davidson, sâmbătă 6 mai 2017

Pentru cei care nu au putut admira noile motociclete în timpul expoziției SMAEB 2017, sâmbătă are loc tradiționalul eveniment Harley-Davidson.

Harley-Davidson la SMAEB 2017

Standul Harley-Davidson de la SMAEB 2017

În standul firmei Harley-Davidson de la SMAEB au fost prezentate publicului modele din aproape toate familiile.

Din gama Sportster au fost modelele Iron 883, varianta modificată Iron Café Custom, Forty-Eight, 1200 Custom Limited și Roadster, modelul lansat și prezentat presei la Saint Tropez, în 2016.

Au mai fost expuse Dyna Low Rider, Softail Fat Boy și Breakout, precum și modelul Touring Street Glide Special.

Surpriza a fost prezența în stand a ultimului model lansat recent, Street Rod.

Pentru cei care nu au putut vizita standul de la SMAEB, sau pentru cei care nu s-au putut bucura în liniște la expoziție, singurul dealer autorizat Harley-Davidson București organizează evenimentul începutului de sezon devenit tradiție.

Porți deschise este invitația prietenească pe care Harley-Davidson București o face tuturor fanilor firmei și pasionaților de motociclete care nu au devenit încă posesori de motociclete Harley-Davidson, dar care vor să petreacă o dimineață în mijlocul familiei motocicliștilor bucureșteni.

porţi deschise, eveniment Harley-Davidson

Mai jos sunt articole postate cu ocazia evenimentelor organizate anii trecuți și prezentări ale noilor motociclete lansate.

Porţi deschise – Cum a fost la evenimentul organizat de Harley-Davidson

Harley-Davidson a prezentat azi noul model Street Rod

Harley-Davidson a pregătit un kit Café Custom pentru Sportster

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*