TIBERIU TROIA

Ce expune Harley-Davidson la SMAEB 2017

La împlinirea a 10 ani de la prima prezență într-o expoziție din România, standul Harley-Davidson la SMAEB 2017 va păstra nota elegantă cu care ne-a obișnuit.

Harley-Davidson la SMAEB 2017

În ultimii 20 de ani am vizitat multe expoziții de motociclete din Europa. La toate aceste manifestări, standurile Harley-Davidson au fost organizate după un tipar ales de companie, fiind asemănătoare.

Aceeași eleganță, aceeași impărțire a motocicletelor pe familii și spații rezervate noutăților prezentate, aceleași suprafețe generoase.

Și în România a fost respectată politica firmei, unicul dealer autorizat, Harley-Davidson București fiind prezent la toate expozițiile, cu o gamă reprezentativă de modele și un stand elegant.

Și anul acesta, standul Harley-Davidson la SMAEB 2017 va prezenta publicului din România modele din aproape toate familiile de produse ale gamei Harley-Davidson, motocicletele care s-au bucurat de succes în țara noastră.

Din familia Sportster vor fi expuse modelele Iron 883 și varianta modificată Iron Café Custom, Forty-Eight, 1200 Custom Limited și modelul Roadster, lansat și prezentat presei la Saint Tropez, în 2016.

Vom putea admira Dyna Low Rider, Softail Fat Boy și Breakout, precum și modelul Touring Street Glide Special.

Ca o surpriză placută, în expoziție va fi expusă și ultima noutate recent lansată pe plan mondial, modelul Street Rod.

Harley-Davidson a prezentat azi noul model Street Rod

Voi fi în expoziție și voi pregăti materiale în direct din standurile firmelor prezente.

Urmăriți materialele LIVE care vor fi postate pe pagina Facebook a SMAEB 2017 și pe cea a blogului Povești cu Motoare.

.

Mai jos sunt toate prezentările făcute modelelor care vor fi prezentate în standul Harley-Davidson la SMAEB 2017, articole postate până acum.

Harley-Davidson a pregătit un kit Café Custom pentru Sportster

Test și prezentare Harley-Davidson Street Glide Special

Prezentare Harley-Davidson Road Glide Special model 2016

Cum a fost prezentat la Saint Tropez noul Harley-Davidson Roadster

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*