TIBERIU TROIA

Yamaha MT Tour 2017 ajunge în România

Ani de zile am văzut astfel de evenimente numai în reviste, acum a venit și rândul nostru: Yamaha MT Tour vine în România.

Yamaha MT Tour

Una dintre cele mai interesante game de motociclete lansată de Yamaha este MT.

Totul a început în 2005, când fantasticul MT-01 a impresionat lumea prin cuplul extraordinar care te făcea să simți fiecare explozie.

A urmat MT-03, iar de vreo 3 ani familia MT s-a mărit într-un ritm susținut.

Succesul comercial repurtat de noul concept a fost atât de mare, încât Yamaha a inițiat o campanie de promovare a gamei MT desfășurată în țările din vestul Europei, cea mai importantă acțiune fiind MT Tour.

Un camion în care sunt toate modelele din gama MT vizitează operațiunile Yamaha din țările în care distribuitorul consideră că publicul merită să vadă și să testeze motocicletele.

Copiat după modelul camionului Harley-Davidson, MT Tour este o acțiune externalizată de Yamaha, încredințată unui întreprinzător care a investit în camion, motociclete și în toată scenografia, după care răspunde solicitării distribuitorilor din fiecare țară, contra unui onorariu (nu mic).

Yamaha MT Tour

Yamaha MT Tour 2016 la SMAEB

Anul trecut România a fost pentru prima oară unul din punctele vizitate de acest camion, importatorul oficial Yamaha în România făcând un efort deosebit și tratând participarea la SMAEB cu maximă seriozitate.

Prezența flotei Yamaha s-a bucurat de succes, astfel încât Motodynamics a decis să repete evenimentul cu ocazia expoziției din acest an, SMAEB 2017, manifestare care va avea loc în perioada 21-23 aprilie la Romexpo.

Partea întunecată a Japoniei, dacă îmi este permisă traducerea brutală a sloganului folosit de Yamaha (Dark Side of Japan) va fi reprezentată de toate motocicletele din familia MT: MT-125, MT-03, MT-07, MT-07 Moto Cage, MT-09 și MT-10, întreaga flotă fiind pusă la dispoziția publicului vizitator de la SMAEB.

Alături de niște parteneri strategici (Shark și Monster), Yamaha își va respecta statutul de importator serios și va prezenta publicului din România MT Tour și un stand impresionant, în care vor fi vreo 40 de motociclete, scutere și alte minunății purtând emblema celor trei diapazoane.

Voi fi acolo, voi fi martor al evenimentului pe care îl voi prezenta atât live, cât și printr-o descriere a manifestării însoțită de fotografii.

Yamaha MT Tour

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*