TIBERIU TROIA

Caravana Yamaha pleacă la drum prin România

Preluând modelul țărilor cu tradiție, caravana Yamaha face un tur vizitând principalii dealeri, pentru pasionații de motociclete din țară.

caravana Yamaha

Caravana Yamaha în 2016 la Brașov

Cu ani în urmă, pe vremea când lucram la importatorul Yamaha în România, îmi aduc aminte că nici măcar noi, angajații firmei, nu aveam posibilitatea să testăm motocicletele pe care încercam să le vindem, darâmite clienții noștri.

Pe vremea aceea, oamenii erau nevoiți să aleagă viitoarea motocicleta uitându-se la poze, afișe și reviste străine.

Situația s-a mai schimbat, chiar dacă toți ne-am dori să fie și mai bine, unii importatori făcând eforturi și oferind potențialilor clienți posibilitatea de a testa o parte din motocicletele actuale.

Yamaha s-a prezentat la SMAEB 2017 cu un stand spectaculos și cu un camion sosit de Germania cu numeroase motociclete înmatriculate oferite spre testare.
Profitând de faptul că sezonul se află în plină desfășurare, după principala expoziție moto din România, caravana Yamaha va face un turneu în țară, vizitând principalii dealeri din teritoriu și, împreună, oferind tuturor celor interesați posibilitatea să testeze cele mai noi modele apărute.

Flota de motoare va fi formată din următoarele modele: scuterele NMax 125, X-Max 250, TMax, triciclul Tricity 155 și motocicletele MT-07, MT-09, Tracer 700, Tracer 900, Super Ténéré și XV950R.

Caravana Yamaha

Programul turneului este următorul:

– luni 15 mai – Brașov – orele 12.00 – 20.00 / Adresa: Complex Come & Go, Corp A, Calea Făgărașului 29, Brașov 500053, împreună cu Motto

– marți 16 mai – Cluj Napoca – orele 15.00 – 20.00 / Adresa: Calea Turzii, nr.203, Sala de evenimente Adams, împreună cu Motoland

– miercuri 17 mai – Cluj Napoca – orele 9.00 – 18.00 / Adresa: Calea Turzii, nr.203, Sala de evenimente Adams, împreună cu Motoland

– joi 18 mai – Suceava – orele 15.00 – 20.00 / Adresa: DN 2, E85, Șos. Suceava-Fălticeni km. 2, împreună cu Automitric

– vineri 19 mai – Iași – orele 12.00 – 20.00 / Adresa: Carrefour ERA – parcarea din spate – poligon moto Tody Family, împreună cu Madras

– sambata 20 mai – Iași – orele 9.00 – 18.00 / Adresa: Carrefour ERA – parcarea din spate – poligon moto Tody Family, împreună cu Madras

M-aș bucura să aud că informarea mea a fost utilă și că pasionații de motociclete au apreciat inițiativa și calitățile motoarelor aduse de caravana Yamaha.

caravana Yamaha

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul  POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

One thought on “Caravana Yamaha pleacă la drum prin România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*