TIBERIU TROIA

Porți deschise, eveniment la Harley-Davidson București – cum a fost

Porți deschise, eveniment obișnuit în industria auto, a început să fie adoptat și de magazinele moto care vor să-și fidelizeze clienții.

Eveniment Harley-Davidson Bucuresti

A devenit obicei ca Harley-Davidson București să invite clienții la o cafea și la o discuție prietenească purtată printre motociclete.

Oficial evenimentul se numește “Porți deschise”.

De fapt este o altă întâlnire între prieteni, iubitori ai motocicletelor americane sau, pur și simplu, pasionați de două roți. Nimeni nu este obligat să fie posesor de Harley-Davidson ca să bea o cafea printre motociclete și, pentru că si oamenii de la H-D București sunt motocicliști și ei, e foarte posibil să se găsească și câte un shot pe acolo, că nu suntem la mănăstire.

Eveniment Harley-Davidson Bucuresti

Ca de fiecare dată am răspuns prezent invitației și am mers să schimbăm păreri după proaspătul SMAEB încheiat de curând, să încercăm să plănuim niște acțiuni comune și, de ce nu, să mai vorbim despre motoare, ca baieții.

Cei care nu au avut ocazia să vadă la SMAEB motocicletele proaspăt sosite au putut să le studieze în amănunt, cei care vizitaseră expoziția au petrecut o dimineață de sâmbătă printre prieteni, așa că s-a găsit câte ceva de făcut pentru fiecare.

Gazdele au avut grijă ca atmosfera să fie degajată, chiar caldă, barul din magazin era bine garnisit și vremea a trecut fără să simțim, ca de obicei în astfel de ocazii.

Eveniment Harley-Davidson Bucuresti

Ca sa sintetizez, a fost încă o reușită a motociclismului teoretic, cam ca la întâlnirile din extrasezon, când se discută mai mult decât se motociclește…

De ce să nu veniți și voi data viitoare ?

.

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul  POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*